dimarts, 27 de novembre del 2007

La Caravana arrasa al Marroc


Després de la triumfal sortida de la Caravana a la Plaça Sant Jaume i de la increible rapidesa en sortir del Port de Tànger, ara els seus membres es troben a travessant el Marroc de nord a sud.

Pel camí per això, van lliurant tot aquell material que tenia com a destí aquest país. Ahir va ser el torn de les associacions de Tànger i Rabat les que van rebre múltiples caixes de material divers.

Està clar que la ruta pel Marroc la fan en companyia de l'imfalible Sr. Aloui que durant molts anys està salvant la Caravana dels múltiples controls de la policia local aconseguint aquest any un récord absolut amb l'entrada a Marroc a través del Port de Tànger.

Avui arranquen la segona trama cap al sud on en aquests mateixos instants es troben realitzan les descàrregues a la ciutat de Marrakech.

Les actualitzacions d'aquest Blog no s'han fet amb anterioritat per problemes que tenen els companys que es troben viatjan amb la Caravana. Des d'aquí desitgem que puguin solucionar aquestes eptites adversitats cibernautes i ens puguin informar en viu i en directe.

Perquè com ja sabeu... a la Caravana res és impossible!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina alegria tenir aquestes notícies !!

Això del port de Tànger és tot un èxit d’organització. Any darrera any un dels punts difícils i crítics del transport de tot aquest material, havia estat aquest pas fronterer al port de Marroc.

Enhorabona per tothom i ànim que ja queda menys !!

Gràcies a moltes persones que actuen desinteressadament ... a la Caravana res és impossible !

Josep-Ramon
“Només sóc allò que sento”

Anònim ha dit...

Amics de la Caravana.
Sou collonuts! I res no atura les rodes trepidants de la Caravana, que impulsa els projectes, esforços i anhels de moltes persones i pobles que hi donen suport, i vosaltres feu possibles.

Des de Sant Quirze, amb tota l'enveja de no ser amb vosaltres, i amb tot el carinyo d'un "caravanero" que aplaudeix la vostra tasca d'enguany.

Jaume

Anònim ha dit...

Hola a tots, felicitats per com va tot, des de l'Associació Amics de Diakha Madina, pensem molt amb vosaltres i us desitgem molt molt bona ruta.
Penseu que la feina que feu és imprescindible per poder continuar endavant els nostres projectes.
Diego, preparate a contarme un chiste en Kedougou, yo salgo mañana para Dakar.
Koumera

Anna ha dit...

Desitjo de tot cor que tot us surti rodo! Porteu un angelet amb vosaltres que és el meu fill David, segur que us ajuda a la seva manera...
Gràcies per la vostra empenta i dedicació, us estimem!
Mare del David Rovira.

Anònim ha dit...

Amb aquesta marató tan exitosa que esteu fent, es veu la preparació de fons que heu estat fent. L CARAVANA no s'improvisa. Felicitats

Anònim ha dit...

ESTE MENSAJE ES PARA MI PRIMICA ADRIANA GARAY...LA MEJOR Y MAS SOLIDARIA REPORTERA DEL MUNDO.TE QUEREMOS MUCHO...CUIDATE!!!!!!!!!Y DICE TU ABUELA Y TUS TIETAS QUE TE ABRIGUES... NO VAYAS A COGER FRIO!!!!
POR CIERTO COMO NO SABEMOS CATALAN MUCHAS COSAS INTERESANTES DE ESTA PAGINA NO LAS ENTENDEMOS
MUCHOS BESICOS CARIÑIN