divendres, 30 de novembre del 2007

El compte enrere per arribar a Mauritània


Ahir vam arribar a la ciutat de Dakhla i avui divendres, si tot va bé, ja entrarem a Mauritània fins arribar a Nouadhibou.
De moment estem tots molt contents i contentes perquè tot va sobre rodes, i mai millor dit. A aquestes altures del viatge altres anys ja s’havien punxat més de mitja dotzena de rodes, i en canvi aquest any de moment només hem hagut de canviar un parell de rodes i el incident del compressor que ja està enginyosament solucionat.
Cal dir també que a partir d’avui qui viatgi de tornada de Gàmbia a Barcelona, es trobarà cartells indicadors dels quilòmetres que els falten per arribar a casa!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Us seguim amb molt d'interès, i ens sentim molt a prop vostre, doncs sort de vosaltres que feu possible els nostres somnis. els nens han de poder tenir material per l'ESCOLA!!! La nostra mestra també hi va ser i ens ha explicat moltes coses sobre els camins.
Us enviem una salutació i voldriem que us anés tan bé com en elles.
Una salutació
Classe NAUSICA, Escola del Mar

Anònim ha dit...

Ànims nois i noies, esteu fent una feina excel.lent!!!!

Per la Marta:
Tot b, a tres dies d saber si "Miniyo o Miniyosa".
Un petonàs!!!

Anònim ha dit...

hola, hola

Anònim ha dit...

benvolguts companys,

m'alegra molt veure que tot us va tant be...veig que qualssevol entrebanc el resoleu ràpid !!! jo agafo l'avio passat dema per venir amb vosaltres,,,tinc moltes ganes de viure tot aixó...

fins ben aviat !!!

Anònim ha dit...

Maria, esperem que tinguis un bon viatge ja que hem vist que en breu t'afegiràs a la Caravana, baixa molta força per tots i dona-li a Diego molts petons de part de la seva filla i la seva dona.
Molta sort i us esperem a la tornada!!!!

*** Sheila & Conchi ***

Josep Mª ha dit...

Salutacions de l'associació Moussa Molo.
Tambè nosaltres seguim amb interés el vostre viatge.
Anims i endavant

SARKI ha dit...

Parlant de rodes i de peumàtics, el grup de Dakar estem a punt per sortir i portem les sis càmeres de les rodes que em vàreu encarregar.

Collons com pesen!!!

Però arribarem.
Fins aviat,

SARKI