dimecres, 26 de novembre del 2008

Quart dia: 25/11/08. Comencem a descarregar


Avui hem començat els repartiments. Aquesta matí després d'un bons descans hem anat cap el taller municipal de l'Ajuntament de Tànger i ens esperaven per a rebre el material transportat les entitats de Tànger i Nador que són les contraparts de l'Associació Sòcio-cultural Ibn batuta, del projecte de l'Ajuntament de Sant Quirze Escola "El Almal", del projecte "Xics" de la Fundació F.C. Barcelona i del projecte informàtic Monte Verde.
L'agilitat, rapidesa i dinamisme dels voluntaris de la Caravana van fer que la descarga fos del tot ràpida i efectiva!
A les 11.15 vam sortir de Tànger i en arribar a Rabat vam acabar de repartir el material també de Casablanca perls projectes de IBN Batuta, i el projecte que com a Barcelona Acció Solidària tenim a Rabat amb la Peña FC Barcelona.
Sense presa però amb el delit d'anar avançant vam reprendre la marxa acompanyats d'una meravellosa posta de sol i ja prop de Marrakech és on vam parar per descansar i passar la nit.
De nou el recolzament del incansable Alaoui va permetre que tot fos àgil i que el pont entre Europa i Àfrica es consolidi cada vegada més.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda companys/es!!!

Com esteu caravana???? Aqui una fred que pela...I vosaltres amb calor...
Una abraçada molt forta.

Ade(Projecte Xevi)

Anònim ha dit...

Hola a todos!! Veig que ja comença el non-stop de la caravana, marxant i descarregant gairebé sense pausa. Molt bona travessia!!
Aquí en Barcelona, dicen que ha llegado el frío, mínimas de 3º y màximas de 15º (pa frío en Islandia, que están a -35º y tan felices, jeje). ¿Nos podéis decir a que temperatura estàis vosotros, de día y de noche? Curiosidades de uno.
Reportera Adriana, hem anat a gravar una nova mani dels bombers en lluita i m'han preguntat per tu, que ets l'habitual a aquestes manis, els hi he explicat i han flipat. M'han dit també que a la caravana va un grup de bombers i un ATS. Una salutació per a ells!!!
Buenu, un abrazo general y para Adri, no me gastes las cintas en dos días, que queda mucho trecho. Economizaaa!!
Fins demà!! :-)

Anònim ha dit...

Hola chic@s, no podeis imaginaros del frio k os habeis librao, parece k os lo oleis y os vais justo cuando viene, jajajjajj. Mil besos

maría josé ha dit...

Hola caravaneros

Qué envidia! No sabéis lo que daría por vivir esa aventura con vosotros, aunque haya momentos en los que se eche de menos una cama, una ducha, y otras cosas que son cotidianas.....que os quiten lo bailao!
Además y positivizando, así las apreciaréis más cuando volváis a casa.

Un fuerte abrazo a todos y uno muy
especial a mi querida hija Adriana
Un saludo a Farinera Team

Anònim ha dit...

papaaa! esperu k estiguis molb i si no as pogut trukar no passa res diu la mama. ara anirem a supar a casa l'eva i en david, per celebrar el kumple de la mama. T'ESTIMEM MOLTISSIM!!! un peto ben gran desde Catalunyaa!!

(AQUEST MISSATGE ES PER EN QUIM FERRER SURROCA)


DE PART DE LA MARINA FERRER I LA NEUS SERRA.(LA SEVA FILLA I LA SEVA DONA QUE PER CERT AVUI FA ANYS)

Anònim ha dit...

Ya era hora que os pusieseis a currar un poquito, ya estaba bien de tanta fiesta y tanto descanso!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Passsssooo me parece bien que sea una caravana catalana,pero como un poco de respeto a los castellano-parlantes tampoco os iría nada mal. Bueno lo dicho QUE PASO DE ESTE BLOG. Javico que te vaya muy bien y ya nos contarás a la vuelta. Cuidate mucho !!!!!!

Anònim ha dit...

Ade guapa, espero que lo pases muy bien y te vaya de lujo en tu viaje. Besos preciosa, no cambies nunca cielo, eres estupenda. Con mucho cariño de Anesni, una de las mamis con las que compartes forito