El matí d'avui ha estat tranquil. Ens hem aixecat sense presses, ja que l'embarcament el teníem previst a les 14 h. Ens esperava una dolça sorpresa: Un any més, el nostre company Xavi Gali ens ha donat el “bon dia” amb un esmorzar exquisit: uns xurros amb xocolata deliciosos!!! i tot elaborat artesanament “in situ”!! Un grup de companys i companyes han participat i ajudat activament en la preparació d’aquesta meravella
Arribada l'hora prevista hem embarcat en el Ferri i en només una hora hem trepitjat per fi terra africana. Volem expressar el nostre agraïment a la companyia marítima “Acciona Mediterranea” per a fer possible la nostra travessia per l'estret.
En el port de Tànger i com cada any, ens esperava el nostre benvolgut i amable Sr. Alaoui (delegat de BAS al Marroc) i membres de l'Ajuntament de Tànger para facilitar-nos els tràmits duaners. I un any més hem aconseguit amb gran èxit poder entrar al Marroc en només dues hores i mitja, un record si recordem els tres dies invertits en el mateis de les primeres edicions.
Amb aquesta amabilitat i hospitalitat que els distingeix, ens han acompanyat a l'hotel. Ara hem de deixar-vos que és l'hora del sopar. Avui toca “harira”, una sopa tradicional marroquina elaborada a força de carn, tomàquets i llegums (realment exquisida!!) i per a acabar el dia... aquesta dutxa tan desitjada que ens espera!!!
Arribada l'hora prevista hem embarcat en el Ferri i en només una hora hem trepitjat per fi terra africana. Volem expressar el nostre agraïment a la companyia marítima “Acciona Mediterranea” per a fer possible la nostra travessia per l'estret.
En el port de Tànger i com cada any, ens esperava el nostre benvolgut i amable Sr. Alaoui (delegat de BAS al Marroc) i membres de l'Ajuntament de Tànger para facilitar-nos els tràmits duaners. I un any més hem aconseguit amb gran èxit poder entrar al Marroc en només dues hores i mitja, un record si recordem els tres dies invertits en el mateis de les primeres edicions.
Amb aquesta amabilitat i hospitalitat que els distingeix, ens han acompanyat a l'hotel. Ara hem de deixar-vos que és l'hora del sopar. Avui toca “harira”, una sopa tradicional marroquina elaborada a força de carn, tomàquets i llegums (realment exquisida!!) i per a acabar el dia... aquesta dutxa tan desitjada que ens espera!!!
16 comentaris:
Bon dia companys/es!!!
Aixó es un bon esmorzar...
No hay nada imposible, porque los sueños de ayer son las esperanzas de hoy y pueden convertirse en realidad mañana.
MOLTSSS DEE PETONSSSSS A TOTSSSS...
Ade.(Projecte Xevi)
Jolines !!Que buena pinta que tienen esos churros .. con el hambre que tengo
Por Dios que se ponga el pastelero en alguna foto que parece el amigo invisible.
Me encanta la manga pastelera.
Bss
que bien!!!!!...ya en tierras africanas....sois los mejores....y menudo desayuno...que churritos más ricos!!!..jajajaja....que tengais buen viaje por africa....
bikiños
mary...gallega
Hola canpeons/as Ben benguts a morolandia,espero que esteu be.una abraçada per tot hom .AAOUINTI
Bona tarda!! Caram, chocolate con churros en pleno Tánger y nosotros aquí con el café y bollo rutinario de cada día. Eso es un señor desayuno.
He mirat a la web els projecte del Marroc i he vist que al mateix Tànger hi ha ja 10 projectes solidaris, que bé! Una mica de tot, esport, escoles, cultura... Felicitats!!
Decís al post que al principio tardabáis 3 días en entrar en Marruecos (que es mucho la verdad). Pero, ¿y el GPS y la internè en ruta? seguro que hace 8 años no se utilizaba ni se imaginaba!!
Y ara una mica d'informació útil per als caravaners: ja han encès els llums de Nadal, està Barcelona que sembla Las Vegas.
Bueno, molt bon viatge y una forta abraçada a tots y especialment (por la parte que nos toca) a la reportera Adriana !!!!
Fins demà!!
Hola amics de la caravana, estem tots impacients per saber que li ha passat al camió que encara no ha travessat l'estret, que li passa? que té por a l'aigua o què?
Amadeu records de tothom, per aki a la plana ja se`t enyora... la teva família.
ADRIANA,UN BESO DE TODOS LOS PEQUES
ALBA.ADRIAN.LUCIA.
Hola Adriana,¡como estas?nosotros detras de ti con el corazón,ya nos gustaria estar contigo.
Bueno que sepas que hace un frio que pela esta lloviendo y la temperatura es de 10º esta nevando en Burgos y Asturias.
Bueno Adriana capta la mirada de toda esa gente con tu camara de fotos y a traves de ellas podamos ver la gran labor que todos llevais a cabo.
Que cuando las veamos podamos aportar un poco mas de nosotros y
seamos mas solidarios
Mañana os informare del tiempo y otras noticias.
Desde Barcelona tu tia Irene
Un besazo para todos
hola majotes y majotas
desde can clos un abrazo a todos, en especial a diego, de parte de enrique y carmen
ademas a los compis bombers, de un ex-voluntario del parque de gelida, que soy yo jejeje
animo chavales!!!!!!
camarero..... una de churros!!!
como os cuidáis, nosotros aquí con nuestro café con lecche y galletita integral...
y la nubes? q tal? marta... compartir és de bons amics!!!
un petonàs enorme i un una mik més gran a la marta coll!!!
Des de Banyoles una abraçada a tots plegats i un petó ben fort amb en Xavi Ros.Les de casa ja començem a notar la teva absència: avui la truita de farina no a sortit com sempre...
Imma, Mariona i Isona
Como me gusta veros SONREIR, seguir así todo el viaje...con todas las letritas....
Ostres!
No em puc imaginar altra cosa que vingui més de gust en uns moments com aquests; i casolans!
Espero que només sigui la primera de moltes sorpreses agradables durant aquests dies!
Xavi G P
Molt bon dia a tothom!!!
Què tal Amadeu??? Ostres, i jo que volia provar els xurros d'en Gali!!!! Espero que tot us estigui anant molt bé!!!
Una abraçada ben forta a tots i 1000 petonassos per l'Amadeu, que a casa ja se'l troba a faltar....
Petons des de la Plana de VIC!
Bon dia Caravana...
Mmmmm churritos...sería capaz de aguantar 10.000 km solo por la recompensa de tener un desayuno como ese, que envidia!!!
Como me gustaría compartir esta bonita experiencia con tod@os vosotr@s, pero en especial, con el conductor del MAN nº 5... Ahora, disfrutar de la cálida Africa mientras aquí nos abrigamos como las cebollas jeje.
Muchos ánimos para tod@s, Alicia te felicito por el blog, este año está siendo un éxito!!! Pero hago un llamamiento para que pongáis al Dieguito en alguna foto que le echo muuuuuucho de menos.
Papi T'estimu :)
hola pandilla de granujas !!!!
Han llegado voces que carbonell sigue tan cabronell como siempre !!!
de nuestra parte eres un xamfaina !!!!
de parte delos conductores de MAN 3, MAN 4 y MAN 5 !!!
Publica un comentari a l'entrada