diumenge, 29 de novembre del 2009

DESAPAREGUTS TRES COMPANYS DE LA CARAVANA A MAURITÀNIA

Avui diumenge a les 22:00h de la nit, aterrava a  l’aeroport de Dakar, un vol provinent de Barcelona, en el que arribaven una petita representació  de la Caravana Solidària.

La sorpresa ha estat quan només posar els peus a l’aeroport , l’ambaixador d’Espanya al Senegal els esperava per donar-los la notícia que tres companys del convoy de la Caravana Solidària han desaparegut mentre circulaven per Mauritània  direcció al Senegal.

Els companys del convoy comenten que mentre circulaven per la carretera mauritana un cop acabades les descàrregues de Nouadhibou,  han perdut el contacte amb  l’últim vehicle tot terreny  que tancava la caravana. Al desfer el camí han trobat el vehicle sense cap dels  tres ocupants que hi viatjaven. De seguida s’han posat en contacte amb totes les autoritats mauritanes, senegaleses  i espanyoles, en aquest moment,  s’han iniciat totes les gestions per tal d’aclarir els fets i trobar els nostres companys.

La resta de  membres de la Caravana,  tant a Mauritània com a Senegal , es troben segurs i resten a l’espera de l’evolució dels  esdeveniments de les properes hores.
Anirem informant puntualment de qualsevol novetat.




Dakar, 30 de novembre 1:30h

94 comentaris:

carolina ha dit...

No tenim paraules a dir en moments així.....només donar-vos molta serenitat i ànims des de Barcelona, i una abraçada molt forta per a tots.

Alicia..., la Queralt, en Santi i yo te enviamos un beso muy fuerte.

ÀNIMS

Carol

folgueroles ha dit...

ÀNIMS CARAVANA!! Ja veureu que tot anirà molt bé, la caravana ha d'estar unida i amb força per tirar endavant!

Marina Ferrer Serra ha dit...

ànims gent. soc la filla d'en Quim, la Marina. Espero que a l'hotel no tingueu cap perill i que us recupereu, segur que no els hi passarà res.
Un petò i una abraçada per tots, desde el Pla de l'Estany

papa s'et troba mol a faltar :(

Marina

MARIA Danza Oriental ha dit...

Enviar muchos animos a toda la caravana y desear que todo se solucione lo antes posible. Alicia, soy Maria; te envio todo la fuerza y la paciencia que sea necesaria, cuidaros mucho princesita. Espero que esteis pronto de vuelta.
Te quiero.

carolina ha dit...

Des del Jutjat volem donar el nostre suport a tots els membres de la Caravana, i molts ÀNIMS a la nostra companya Alicia, paciència i serenitat de ben segur tot arribará a bon port.


Una abraçada de les teves companyes
ESTEM AMB TU!!!!

Marta Navarro ha dit...

Un beso muy fuerte para todos y muchos ánimos en este momento tan duro, en especial para mi amiga Silvina:nenita un besito muy fuerte,t´estimo.

ADANE Barcelona ha dit...

Des d'ADANE el nostre suport i el desig que aquest malson acabi com abans millor.

Salutacions cordials per a tothom i especialment per l'Alícia que va compartir un temps amb nosaltres.

Força!

Gustavo ha dit...

Muchos ánimos para todos, manteneos unidos, esa es vuestra fuerza. Saber que desde Barcelona os mandamos buenas vibraciones y confiamos que todo saldrá bien.
Esta mañana todas las emisoras de radio y tv os tienen presentes para desearos lo mejor.

Nuria ha dit...

Ànimo a toda la caravana, un beso y mucho apoyo moral y afectivo en especial a Ribas do Sil desde Begues.

Anònim ha dit...

Ànims i esperem que tot plegat tingui un final feliç.

Papa, petons!

Mònica Clotet

Lluís Vallvé ha dit...

Des dels centres educatius desitgem que se superi la situació el més aviat possible.

Anims!

Seguim la marxa de la carvana en la que fa tants anys que participem col·laborant amb l'Associació d'Amics de Diakha Madina.



E

Manel ha dit...

Molts ànims a tota la caravana.
Esperem que tot això acabi el més rapidament possible.
Josep Lluís: un petó ben gran desde aqui!

Manel

maría josé ha dit...

hola caravaneros!...soy la madre de Adriana, la reportera que os acompañó la edición pasada. Ella misma me ha informado esta madrugada desde República Dominicana, de la situación que acabáis de vivir y quiero enviaros toda la fuerza y ánimo, con el convencimiento de que todo va a solucionarse.
Un gran abrazo a todos, en especial a Albert, Alicia y Roque

antoniasantako ha dit...

Hola, som la Colla de Gegants i Capgrossos de Santa Coloma de Gramenet.
Estem molt afectats pel segrest dels tres integrants de la Caravana Solidària, som amics del Roque Pascual i en tenim a un membre de la nostra colla a Mauritània amb la caravana, el Leo.
Sabem que en aquests moments tota la gent propera a aquestes persones està molt preocupada i atabalada i ens imaginem que la vostra entitat n'és la més afectada anímicament.
Nosaltres volem donar-vos tot el nostre suport i si organitzeu alguna movilització de suport pels segrestats, compteu amb la gent del nostre grup, que molts hi participarem. En cas que necessiteu un cop de mà pel que sigui, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça cogecapssantako@hotmail.com.
Petons des de Santa Coloma de Gramenet

AMÈLIA ha dit...

Hola amigos,
Es dificial expresar con palabras, sentimientos mezclados de tristeza, rabia e impotencia.
!ANIMOS! os mando toda la fuerza y serenidad y el convecimiento de que muy pronto ALICIA, ALBERT y ROQUE estarán con nosotros.
Javivi, cuidate mucho.
Un besazo muy fuerte para todos.

Anònim ha dit...

Aliciaaaaa!!!!!!Guapa,creo que el sentimiento de impotenciay preocupación que tengo es el de muchísima personas, pero tambien confio en que todo saldra bien y lo celebraremos todos ya lo veras. Tú eres fuerte guapa y debeís permanecer muy unidos, sois una cadena muy fuerte cada eslabón es muy importante. Ánimos, cuidaros muchísimo y mucha, mucha fuerza.
Arriba Guapisíma!!!!!!!.
TE QUIERO BESOS MILES.

Els amics de Cubelles ha dit...

Hola, sentim molt el que ha passat i desitgem que se solucioni el més aviat possible i que totos pogueu tornar a estar junts aviat i realitzeu la "important i solidaria tasca" que heu anat a fer de forma desinteressada. La veritat és que no és just!!!
Des de Cubelles, el Sebas, la Mónica i el Guillem que ve de camí us enviem moltíssims ànims i petons.No decaigueu, no poden "poder" amb nosaltres.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Animo a todos y que los hechos acontecidos no os hagan cambiar. El mundo necesita personas como vosotros.
Alicia te espero pronto

Pilar ha dit...

Enviaros un mensaje de apoyo desde Zaragoza. Somos miembros de Ataaya y queremos agradeceros vuestro trabajo y vuestro esfuerzo al servicio de los más necesitados. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Estem seguint amb angoixa totes les noticies del segrest dels nostres amics , segrest que estem segurs que acabarà bé.

Teniu tot el nostre suport i som aquí per tot el que poguem fer per col·laborar
Una abraçada

Amics del Món
Folgueroles

Unknown ha dit...

No es momento de intentar buscar una bonita frase ni rimas, es momento de decir claramente que estamos con vosotros desde Catalunya, os mandamos muchos besos y mucha fuerza y solo esperamos que se solucione lo más rápido posible.

TE QUEREMOS PAPA ( MAQUI, RAFA MONZÓN)

tico ha dit...

susy todos los de la cochera estamos contigo y tus compañeros, muchosos animos para todos.
flako

Anònim ha dit...

Hola, sóc la Núria la companya de feina de la Alícia.
Ànims en aquests moments tant difícils. Dessitjo que passi aviat aquest mal son y fer una gran abraçada a la Alícia.

anuki ha dit...

Ànims, ànims i més ànims!!! Si creieu que hauríem de fer alguna cosa des d'aquí (Catalunya). Compteu-hi!!! Molta gent està amb vosaltres!
Molt força!!!
Anna (de Lleida). No conec a ningú però la notícia m'ha deixat molt preocupada.

Unknown ha dit...

HOLA A TODOS LOS MIEMBROS DE CARAVANA SOLIDARIA SOMOS LA FAMILIA ROCA, ESTAMOS MUY AFECTADOS POR LO SUCEDIDO.
ALICIA, HAS ESTADO CON NOSOTROS TODA LA VIDA Y ESTE SUCESO NOS TIENE CONMOVIDOS. DESDE AQUÍ DESEAMOS QUE TODO SE RESUELVA BIEN Y QUE NO TE PASE NADA A TI Y A TUS COMPAÑEROS. TE QUEREMOS MUCHISIMO. JOSEFA, JOSE, EMILIA Y ELISABET.

Anònim ha dit...

ânims, estem tots amb vosaltres, que la vostra força solidària us serveixi er passar aquest dur moment, una abraçada a cada mebre de la caravana.
Els membres d'Ataaya

Anònim ha dit...

A Santa Coloma de Gramenet estem tots molt trasbalsats per aquest succés tan desafortunat.
Jo vull enviar des d'aquí molts petons i tot el meu recolzament per la caravana.
Leo, si lees esto desde Mauritania, que sepas que estamos todos contigo y con el Roque. Os queremos mucho a los dos.
ANNA ASENSI

Africa ha dit...

Hola chicos soy amiga de Alicia, la de como tenemos el cielo hoy? tenemos que ser fuerte por todos nosotros y por todos vosotros y por ellos yo confio que Alicia estara con nosotros muy, muy prontito ánimos y ser fuertes. Besos Miles.

Rosa Vila ha dit...

crec que es molt fort que pugui passar alguna cosa aixi amb persones tan bones i que van a ajudar a tanta gent. Que hi tenen els segrestadors al cap? espero que tot acabi de la millor manera. Molts anims!!
Rosa des de l'Ametlla

Anònim ha dit...

Desde Sitges anims per tots.... tranquils, segur que en Roque ja es amic dels segrestadors!

Anònim ha dit...

carlos can clos diego animo para ti y todos los componentes de la carabana todo saldra bien un fuerte abrazos para ti y atoda la carabana solidaria un abrazo sanfaina

David ha dit...

animos a todos los miembros de la caravana!! espero que todo salga bien, y os tengamos pronto en casa.
LEO!!! espero que puedas leer esto!, desde COREA DEL SUR te mando todos los animos posibles, un abrazo muy fuerte Leo! lo dicho nos os vengais abajo,animos.
DAvid Alcantarilla
COlla de gegants de santa coloma de gramenet.

Anònim ha dit...

MAYTE DE CAN CLOS ANIMO PARA TODOS KE TODO SALDRA BIEN Y UN BESAZO MUY FUERTE DIEGO NOS ACORDAMOS MUCHO DE TI PERO PRONTO ESTARAS AQUI ESPRICANDO TUS KISTES UN SALUDO Y MUCHOS BESITOS.AKI ESTAMOS PARA LO KEAGA FALTA ANIMOOOOOOO

Unknown ha dit...

Milions d'energies positives per vosaltres. Som quatre joves que vam tenir la sort de conèixer-vos aquest estiu (en un viatge al Senegal). Vam contactar amb BCN Acció Solidària i Projecte Xevi. Sou una gent collonuda i ningú aconseguirà parar-vos! Ànims perquè estem convençuts que tot acabarà en un terrible espant.

Una abraçada enorme pels tres desapareguts i pels que us manteniu a l'espera impacient en terres africanes.

Gràcies per pensar en els altres,

Mome, Lluís, Narcís i Aina

Anònim ha dit...

ÀNIMS A TOTS COMPANYS !!!!!!!
DES DE LA PLANA DE VIC, ESTEM PENDENTS DE VOSALTRES !!!!!
TOT VA BÉ SI ACABA BÉ !!!!
ROQUE, ALBERT; ALÍCIA, ESPEREM QUE ENS HO EXPLIQUEU TOT A LA TORNADA !!! A LA GENT DE NOUAKCHOTT I DE THÍES, ANIMS I NO DEFALLIU !!!!!

AMADEU !!!

Anònim ha dit...

No fa ni una setmana q he tornat de Mali i abans haviem passat per Mauritania amb un convoy semblant.Us enviem anims i molta força. Tot sortirà bé n'estem segurs.
Equip CME CatMali 2009

Unknown ha dit...

DE JOAN PARA TODOS LOS VOLUNTARIOS Y SUS FAMILIARES.

QUIERO MOSTRAROS MIS MÁS SINCEROS ANIMOS TANTO A LOS VOLUNTARIOS QUE OS ENCONTRAIS EN MAURITANIA, CON UNA SENSACIÓN DE IMPOTENCIA, COMO A LOS FAMILIARES Y AMIGOS DE LAS TRES PERSONAS DESAPARECIDAS, NO PUEDE SER QUE UNA LABOR TAN ESPECIAL, CARITATIVA, HUMANITARIA TENGA ESTE PAGO, NO CREO QUE PUEDA HABER PERSONA EN EL MUNDO TAN ATROZ.
PARA MI TODOS VOSOTROS ANTES DE SALIR DE BARCELONA YA ERAIS HEROES POR DEDICAR VUESTRO TIEMPO LIBRE A AYUDAR A LOS DEMÁS Y SOBRETODO SIN DAROS NINGÚN TIPO DE IMPORTANCIA.

LO UNICO QUE DESEO AHORA MISMO QUE ALICIA, ROQUE Y ALBERT APAREZCAN CUANTO ANTES, PORQUE NO PUEDE SER DE OTRA MANERA.

AQUI HABEMOS MUCHA GENTE QUE OS QUEREMOS Y QUE OS ESPERAMOS Y QUE OS NECESITAMOS, OS QUEREMOS A TODOS DE VUELTA.
ANIMOS!!!!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

Estimats companys,
des d'ASV a St. Quirze us donem tot el nostre suport, desitgem que tot es solucioni ben aviat. Alicia, Roque i Albert esteu al nostre pensament.
Un petó molt fort per tots els caravaneros i per les famílies dels nostres companys en aquests moments tan difícils. Compteu amb nosaltres pel que necessiteu.
Els vostres companys d'Acció Solidària Vallès.

Mayte ha dit...

Animo a todos, por favor no perdais la esperanza, todo saldrá bien.
Julio, Pili ¡Animo!

Josep Mª ha dit...

Sentim tristesa i preocupació pel segrest de l'Albert, l'Alícia I en Roque.
Volem adreçar aquestes ratlles de suport a les seves families, a tota la caravana i a la tasca tant important que feu.No oblidem l'importància que va tenir pel bon desenvolupament del projecte que vàrem fer a Julanguel (Gàmbia) , la vostra ajuda.
Desde l'Associació Africana Moussa Molo, i desde la Taula de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Calella, desitjem un final ràpid i feliç d'aquesta situació.
Ens posem a la vostra disposició per si podem ajudar-vos en alguna cosa.
Rebeu una forta abraçada.
Josep Mª Torrent

Unknown ha dit...

Muchos animos para todos, en estos momentos saber que estamos con vosotros desde Barcelona.
Leo tu tranqui que todo ira bien, te esperamos a la vuelta con todos tus compañeros.

Tus tios Ramón y Rita

Anònim ha dit...

Ànims des de Barcelona, on us enviem tota la nostra energia per aclarir aquest fet i que els companys tornin amb la resta.

Molts ànims i ENDAVANT!
Estem amb vosaltres!
Africalcor

Dum ha dit...

Des d'ASOMOBE sabeu que estem també amb tots vosaltres, i seguint el tema tant de prop com podem.

Esperem que es resolgui aviat.
Sabeu que ens teniu a tots, els que estem aquí i els quatre membres que són a Nuadibú, a la vostra total disposició.

Alex Prieto.
www.asomobe.org

Anònim ha dit...

Hola caravana,somos amigos de Roque y Leo.Solo mandar muchos animos a todos y que se resolvera muy pronto.
MUCHOS BESOS PARA TODOS EN ESPECIAL A "LEO"
LECHU,TERE,PERE Y NURIA

miquel ha dit...

ÀNIMS a tots i molta paciència,segur que tot anirà bé!

Us enviem tota la nostra força des de Badalona.

Arnau, Biel, Lurdes i Miquel

Anònim ha dit...

Eps, va por ti mamonito , en nombre de todos los de la dream team de la garita de lujo, soy el josé el belga (al marano). Animos a todos incluso alicia, albert y roque. Una abracada

Rutas y Retos ha dit...

Todo nuestro cariño, apoyo, admiración y ánimo a los familiares, amigos y componetes de la "Caravana Solidaria" y en especial a Alicia, Albert y Roque.


Rutas y Retos,S.L.

Unknown ha dit...

Molts ànims a Tots!!!!

Marta, estic al teu costat, com sempre! Una braçada molt forta!

Anna E.

adriana ha dit...

No podem fer res més que enviar-vos el nostre suport i molts ànims.

Una abraçada molt forta des de República Dominicana...

adri

Irene ha dit...

Muchos animos monii que tu eres muy valiente y muy fuerte y sabes que eso es lo que yo admiro de ti.
Todo ira bien no te preocupes.
Sigue disfrutando de lo que estas haciendo que a pesar de lo que a pasado es una experiencia muy bonita.

Te echo mucho de menos y tengo muchas ganas de verte para contarte como va todo, pero esperare a que vengas para ir a comer un gofre y cotillear de todo!

Ha venido el Adam para preguntar si estabas bien y te manda muchos besos y muchos animos.
El telefono no ha parado de sonar en todo el dia! Hasta el padre del Akira ha llamado para preguntar si estabas bien!

Cuidate mucho y muchos besos y animos para todo!
Te quiero muchiiisiiimo!

Bàrbara i Rose ha dit...

Esperem que hi torneu tothom, quan pogueu, sans i estalvis, i que la situació es resolgui favorablement el més aviat possible... També esperem que els materials que porteu hi arribin, d'alguna forma o altra al seu destí...

Mònica, una abraçada molt forta tant de part meva com de la Rose... Moltíssims ànims a tota la caravana!!! Ens veiem!

Unknown ha dit...

Des de l'ajuntament de Cornellà teniu tot el nostre suport. No hi ha paraules per expressar el que sentim. Tot el nostre suport, també per les famílies dels companys segrestats.Per qualsevol cosa que vulgueu, estem a la vostra disposició.
Una abraçada

Òscar, Jose, jordi,.....

Anònim ha dit...

Hola Martona!!!!
en moments aixi es facil dir que estigueu tranquils amb el neguit que podeu tenir per no saber res, pero anims que de segur tot anira d'allo mes be i aviat tornareu a ser aqui TOTS plegats.
Recordeu que ara mes que mai heu de ser una pinya.
Molts petons i abraçades per a tots des la distancia
Marieta i Nuria

marta ha dit...

Marta

Os deseo muchos ánimos a todos y que todo se resuelva lo más pronto posible, en especial a Julio y Pili y que volvais pronto a casa.

Anònim ha dit...

Hola caravaneros!!! desde la Bisbal i desde el Projecte Xevi us enviem molt de suport, tots els ànims del món i esperem que aquest problema es solucioni molt aviat!! Albert, Roque i Alícia molta força i coratge que tot sortirà bé!! per la resta de voluntaris paciència, calma i serenitat (tot i que sé que és molt difícil) i per les famílies ànims, ànims i ànims Moltes abraçades a tots i mil petonikos...
Adama, Vanesa i tot el Projecte Xevi

Guillermo ha dit...

Hola caravaneros, desde aqui mucho animo y fuerza a todos, toda España está con vosotros, los gobiernos catalán y español se están movilizando a todos los niveles para una solución rápida del problema.Ha tenido repercusión nacional en las noticias,pronto nos veremos todos de nuevo, he dicho TODOS,sin excepción. Un abrazo Diego,chanfaina, basuraka.

Laura Ramon ha dit...

Ànims, el meu cor batega amb vosaltres. Cal ser forts i no perdre l'esperança, hi ha que confiar que tot arribarà a bon port.

Anònim ha dit...

ALEX i JOSEP LLUIS, espero que us arribi una abraçada ben forta des de Castellò, la que us donaré quan ens pugam reunir de nou (ben aviat); us seguim i teniu tot el nostre ànim, suport i admiració a la Caravana, doneu una abraçada a tothom de la nostra part.

BELEN

Mayte ha dit...

Va para todos, los que nos podéis leer y los que no. (Roque, Alicia y Albert).
No es justo esto, que os trunquen vuestra ilusión de ayudar a los más débiles.
Así de esta manera, tan cobarde.
Me siento mal por vosotros, me siento triste, rabiosa, enfadada, preocupada, pero sobretodo me siento impotente de no poder hacer nada. Me consuelo pensar que estas palabras os sirvan a vosotros de algo.
A lo mejor estáis pensando que como homenaje a vuestros compañeros deberíais seguir con la caravana, que por culpa de unos impresentables cobardes no vais a dejar a miles de personas sin esa ayuda que tanto necesitan, pero yo me pregunto si valdrá la pena hacerlo, pensarlo con la cabeza y no con el corazón.
Es cruel hacer esta reflexión pero es la realidad.
Besos, abrazos, achuchones para todos en especial para Julio, Pili y Pedro.

Por descontado mucho animo a Roque, Alicia y Albert así como a sus familiares y amigos. Estamos todos con vosotros. Familia Martineitor

Anònim ha dit...

Hola Leo! Estate tranquilo que todo se solucionara ya veras. Roque se muy fuerte y muchos animos para todos y especialmente para los 3. Un beso muy fuerte hijo.
Un abrazo de Ferran Alba y Pilar.

Unknown ha dit...

Alicia,la familia Bermudeez de Bustos te da todos los ánimos para que no pierdas en ningún momento la valentía y entereza que te caracteriza.
Quiero verte lo antes posible en tu puesto de trabajo.
Muchos besos para todos, Pepe, Marian y Aina.

Chai... ha dit...

Mucha suerte y que Dios os acompañe.
Abrazos a Pili, Julio y Pedro!!!

Anònim ha dit...

Chi@s hoy nos enteramos de la dura noticia... ha sido todo un golpe duro para los que estamos aquí en Barcelona. No obstante, desde aquí os damos todo nuestro apoyo, nuestros ánimos y nos unimos a vosotros en la lucha y en los sentimientos de gran impotencia.

Seguiremos de cerca el desarrollo del trance. Un fuerte beso y abrazo para todos.

Ana y Laura.

PD: Mónica estamos contigo! Tú puedes con todo!

antoniasantako ha dit...

Hola Leo, te mandamos muchos animos y tranquilo que todo tendra un final feliz. Esperamos verte pronto. Al resto de la caravana que hagais piña y nosotros tambien la haremos desde aqui
Muchos animos para todos y besos.

FAMILIA ESPI (SANTAKO)

Chete ha dit...

En estos momentos tan duros y dificiles, ante una situación que no se acaba de asimilar, uno ya no sabe que decir, más que apoyo incondicional y muchos ánimos para los familiares, amigos y el resto de componentes de la Caravana. Más unidos que nunca y mucha fuerza. Desde aquí no podemos dejar de pensar en vosotros, os esperamos pronto de vuelta a TODOS!!!!
Un abrazo y un beso para tod@s, en especial Alicia, Roque y Albert, estamos con vosotros.

PAPA, TE QUIERO CON LOCURA ESTOY DESEANDO QUE VUELVAS YA TE NECESITO!!!

Sheila y Conchi (hija / mujer de DIEGO)

Bermúdez ha dit...

Hola Clotet, espero que las cosas vayan mejor que hasta ahora. Ojala se solucione todo satisfactoríamente. Un fuerte abrazo y un saludo a todos. SOIS GENIALES, OS ENVIDIO.

Bermúdez.

ROUSER IN THE NIGHT ha dit...

Moooooooooooooniiiiiiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Muchos besos de tu Rouser! Menudo susto esta mañana!! Venga que todo va a sair bien!! Animos! Un abrazo a todos !! Que sepas que en el Espai Menorca seguimos todas las noticias. Tu hermana te espera con un gofre y yo con una ensaimada y una tililla, jeje!! apa Manola! un besazo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Molts ànims a tots des de Barcelona!!

1petó papa!!

Gemma

AMALGAMA Associació Humanista ha dit...

Des de Mollet del Vallès, conteu amb el nostre recolzament en aquests moment tan difícils.
Enrique Collado
Associació AMALGAMA

Anònim ha dit...

No continueis la marcha si no llevais escolta militar ¡Por Diossss!

Anònim ha dit...

Animo!!! Desde Santiago de Compostela un abrazo para todos. Julio- Pili, os quiero un monton

yoga para mónica ha dit...

Un estanque de agua quieta y clara, refleja como un espejo.....

OLGA ha dit...

hola!! Alicia y compañia soy OLGA
Me siento inpotente ante estos echos.Siempre piensas cuando oyes las noticias q no te puede tocar a ti,pero un dia llega,amigos,familiares q se dejan muchas ilusiones y esfuerzo para q algunos pocos puedan disfrutar un poquito mas de los pribilejios q nosotros ,com el dia a dia no valoramos.
Alicia guapissima!!!
Mis energias van para vosotros.
Ay una concion de Mecano que dice.
"Pensando en ti pensando en ti
consigo que tu tambien pienses en mi
la vibracion de mi corazon no conoce la dostancia"
Cada dia pensare en vosotros,seguro q conectamos y entre todos os damos fuerza y animos para vencer a los debiles q son ellos.En estos casos me ody cuenta de lo poco q ha ebolucionado el ser humano " si le puede decir civilizado".
MUCHOS ANIMOOS A TODOS LOS COPERANTES,Q SEGUIS ALLI

Anònim ha dit...

Anims a tots des de l'Associació Amics de Diakha Madina, des del principi estem amb vosaltres en el projecte de la caravana i és gràcies al vostre incansable treball que els nostres projectes poden continuar endavant, de veritat de tot cor estem amb vosaltres, no tenim paraules per expressar el que sentim, molts anims i una abraçada molt gran per tots i totes
Àfrica

Anònim ha dit...

Hola a todos!!
Todo le que se me ocurre me suena hueco. Alicia, siempre habla maravillas de vosotros; de la caravana, y me siento más tranquilo sabiendo que un grupo de valientes está junto a ella. Solo deseo que regrese cuanto antes para darle un enorme abrazo. Alice, un beso enorme de todos los que pululamos por los Juzgados. Y vosotros dos Roque y Leo cuidaos y cuidad de nuestra Princesa. Por cierto, prometo no taladrarte con fotos de animales.

Tomás Puerta ha dit...

Compañeros. No desfallezcaís. Pues es más fácil alzar el vuelo cuando vas contra el viento.

Silvi ha dit...

Ánimo a todos los cooperantes, sois dignos de admiración, estad muy unidos y esperemos que pronto pase todo.
Especialmente ADE mi niña que te esperamos por los madriles, muchos besos y abrazos y energía a todos. Silvia(chapi).

Unknown ha dit...

hola i molts ànims i molta sort!!!
com he llegit a un comentari tots els que esteu amb una moguda d'aquesta sou uma mica herois per això no pots ser que un grup de pocasoltes acabi amb un projecte tan interesant.
endavant i molta força a tots.

Anònim ha dit...

Des de la Plana de Vic, UNA MÀ AL SENEGAL, envia ànims a tota la Caravana que està a Mauritània i Senegal pendent del nostres amics i a tota la gent que està a Catalunya i arreu del món !!!!!

ÀNIMS COMPANYS !!!!!!!!!!

Una mà al senegal.

MAR ha dit...

Ànims a tots des de Barcelona, on la premsa ens manté informats dins de la incertesa i esperem que tot acabi de la millor manera i ben aviat.

Belén, la Marina diu que t'enviem un petó ben fort.

Família MAR

Anònim ha dit...

Molts ànims a tota la caravana. Aquí tots estem pedents de vosaltres.

Una abraçada molt forta des de Girona .

Bernadeta

Jose Javier Esparza ha dit...

Nuestro apoyo y cercanía.
Un cordial saludo, Jose Esparza, socio Arquitectos sin Fronteras España

Anònim ha dit...

hola caravana aqui nos hemos levantado con esta noticia tan triste todos los medios estan pendientes de vosotros desde aqui les envio todo mi cariño a todos
a los que mas conosco que aqui los esperamos que tengo la certesa que regresareis todos juntos y esto con el tiempo sera una anecdota mas de la caravana animo mucho animo a carbo,diego,pero,tori y para ti roque un abrazo pronto nos vemos hilda

Anònim ha dit...

Tot el nostre suport,ànims i confort des de Girona-Institut d'Anglès.

m angeles ha dit...

desde tarragona os mandamos toda la fuerza y el cariño que os mereceis , ánimo y fé que todo saldrá bien . tu hermano manel y familia (rafa , el espiritu del maqui)

admin ha dit...

Estimats companys:
Els alumnes de 2n d'ESO de l'IESM J.Serrat i Bonastre de Barcelona, que hem participat a la Caravana amb l'intercanvi escolar "JUNTS" de l'ONG Ibn Batuta, us volem dir que ens sap molt de greu, estem molt preocupats i volem donar-vos el nostre suport.
Admirem el vostre coratge d'anar per aquelles terres voluntàriament.
Esperem que els trobin sans i estalvis d'aquí a poc temps. Estem amb vosaltres. Ànims des de l'Institut Serrat i Bonastre.

Anònim ha dit...

Tot el meu suport i ànims pels caravaneros!!!
Conec la caravana solidària desde fa temps i he tingut la sort de viatjar amb projecte xevi a Senegal.
Espero que tot es solucioni el més aviat possible.!!
ànims x tots, sou collonuts!!

Mariona

Anònim ha dit...

Alícia,
Sóc l'Anna de Líbia. Estic sense paraules. Ahir fins i tot et vaig deixar un missatge al mòbil, a veure si el tenies a les mans i ens deies on sou per venir-vos a buscar. Estem amb tu, no ho dubtis.
Molts ànims a tots 3 i penseu que pensem en vosaltres i en el teu pare a cada segon.
Anna

Anònim ha dit...

LLevo enganchada a vuestro blog desde hace tres años aunque no os conozco personalmente he querido participar en el para mandaros muchos ánimos y un soplo de energía positiva, no desfallezcais y adelante. Bsoss

Jordi Cervera ha dit...

Hola Caravana! Sóc un amic de Jordi Gálvez i des de Santa Coloma us envio una forta abraçada a tots. Sé que la indignació serà a l'interior de tots vosaltres, però intenteu pensar que això acabarà bé.
Molts ànims!

Jordi C.

Unknown ha dit...

Hola compa#eros/as

Desde Senegal deciros que estamos todo el tiempo entrando en internet cuando podemos y escuchando las noticias desde un transistor por las noches.

Sabeis que teneis todo nuestro corazon puesto en vosotros y queremos enviaros todo el animo, solidaridad y cari#o que nos es posible.

ESTAMOS A VUESTRO LADO PARA LO QUE NECESITEIS DE NOSOTROS

Asun y Mario Llonch

Unknown ha dit...

a ese ...... VALIENTE anonimo ....

que facil es ser imbecil, lerdo e indocumentado desde el anonimato .... ?tu ayudas mucho a los que no tienen nada?

No tienes ni p... idea de lo que hacen estas FANTATICAS personas de la Caravana.

Mario LLonch
Fundacion Por una sonrisa en Africa

Unknown ha dit...

Només fa 10 dies que vam passar amb la nostra caravana pel mateix punt on es va produir el segrest. Penso que ens podria haver passat a nosaltres i per això us envïo molts ànims per a continuar endavant. Eva

Sara M, ha dit...

Mucho animo para todos y en especial para Alicia, Roque y Albert.
Continuar adelante luchando por un mundo más justo.Sara M.