dimarts, 24 de novembre del 2009

COMENÇA LA CARAVANA SOLIDARIA 2009: LA SORTIDA


El passat diumenge 22 de novembre a les 10 hores del matí, tal com estava previst, va sortir del Port Olímpic de Barcelona la Caravana Solidària 2009, 15 vehicles, 24 voluntaris i voluntàries, 105.000 Kg de material i moltes tones d’il·lusió portaran el material d’ONG’s de Catalunya a les seves contraparts al Marroc, Mauritània, Senegal i Gàmbia. En total, 35 associacions i 106 projectes de tota mena.
Molta sort companys

3 comentaris:

CARAVANA SOLIDÀRIA ha dit...

hola a todos,
soy el Jefe de Pere...jejejejeje, espero que os salga bien el viaje, portaros bien...ok?
oye Pere, ya noto el descanso al no recibir mails tuyos durante unos cuantos días ...

saludos desde Basrcelona

MAria Llagostera ha dit...

HOla a tots, us desitjo un molt bon viatge i bona feina !!! Ens veiem aviat a Nouadhibou. Una abraçada

Anònim ha dit...

Hola Ninaaaa!!!!!

Me da mucha bronca no saber nada de catalán. Estoy seguro que me pierdo un buen porcentaje de la historia y es una pena. Lo de Google Earth (fucking servidor) no doy pie con bola, lo lamento, creo que si pudiera ubicarlos vería desde Azul como late todo el Atlántico al ritmo de V. corazones. Muy lindas las fotos.
Che que mal lo del filtro de gas oil del camión ¡! No creo que sea sólo una cuestión del filtro, debo de haber entendido mal porque si así fuera lo hubieran arreglado ¿no?
Hoy se me suicidó una idea deprimida por la economía. En realidad no tengo claro si fue un homicidio culposo o preterintencional del cambio monetario (pesos Vs. U$S). Pensaba invitarte a que nos encontremos en Fortaleza o por ahí pero ya ves. Igual se que nos queremos mucho. Te mando un beso. Vamos con esa garra! Están demostrando que ¡¡¡Hay equipo!!!
Daniel