divendres, 27 de novembre del 2009

Dia 26/11: PROBLEMES AMB ELS VEHICLES


foto: el MAN nº 5 abans de ser abandonat

“¡Vamos, vamoooos! ¡arribaaaa! ¡Venga xamfainaaas! ¡Toribio ya tenía que estar el café! ¡Vengaaa! ¡Noches alegres, mañanitas tristes!” Karbo cridant. El nostre despertador. Unes cares de mals amics, altres enriolades. Anem sortint de les tendes per rentar-nos com els gats i esmorzar a peu dret.




Hem de deixar el Man 5 del Diego, definitivament, a Tiznit, a la benzinera on havíem lliurat les caixes ahir a la tarda. Man Internacional vindrà a recollir el camió i el portarà a Tànger. Els de la benzinera, superamables, no ens volen cobrar res per guardar-lo. Els assegurem que a la tornada carregarem de benzina aquí.



Però abans hem tingut que traspassar tota la càrrega al remolc que ja el dúiem força buit. Sort que ens ha passat aquí, perquè si ens passa abans de fer lloc al remolc, què fem amb les caixes?



El Diego a quedat tocat. Què serà d’ell sense el seu Man? Tot plegat altres 2 hores i... de retard.

I cap el Sud. Port de muntanya ben xulo, controls de la policia i de la gendarmeria reial,... abans d’arribar a Tan Tan. Pesats! Paisatges guapíssims dels oueds” (rambles) junt el mar, on fan una mena d’estuari. Parada per fotos i pel bany d’uns quants.



Seguim. El Diego comença a revifar. El Paco l’anima. Carretera dolenta, menjada pels costats. I de cara força autocars a tota pastilla. Poc abans d’arribar a Tarfaya, prop de les 7, el Julio té una topada de retrovisor amb un autocar. Trencadissa i ferides superficials al braç. Ensurt. La Marta el cura. Ja en porta altres de curats la nostra infermera, que es quedarà sense gases.



I el Man 7 del Karbo li fa el tonto. Se li embussen els filtres del gasoil. I, a més, el camió del Rafa s’ensorra al marge de la carretera. Mentre uns quants el rescaten els altres omplim de combustible i fem temps a l’entrada de Tarfaya. Més endarreriments.



I cap a l’Aiún. Una horeta més de camí i dos controls enganxats de policia i gendarmeria. ¾ d’hora més de paciència. Es fan les 10 i decidim acampar només passar els controls. Mmmmm! Fa ua mica de fred. Així que... callos amb cigrons per sopar. Us ve de gust?

40 comentaris:

Chete ha dit...

Uffff...difíciles momentos, muchas ilusiones truncadas a mitad del camino, sobretodo las que se quedan dentro del Man nº 5...este año abandona tu fiel compañero de aventuras, pero la Caravana no se detiene, son muchas las personas, grandes y pequeñ@s, las que esperan con ansias vuestra llegada, así que por ellos y por los que te apoyamos desde aquí, queremos decirte, Papi, que no te desanimes, "The Show must go on!!!!" Espero y estoy segura que me lo cuidaréis como se merece ehhhh :)

Besos infinitos de tus dos niñas, un abrazo para tod@s l@s demás!! Alicia, Martona y Mónica guapaaas!!

Adriana ha dit...

Vaya con el Man5...
Diegoooo!!!!ánimoooo!!

superado el disgusto inicial espero que lso ánimos sigan bien altos...por todos los que espera vuestras descargas y por todas las ilusiones que llevan esas cajas!!!

Un saco lleno de besos!!!

Adriana

Anònim ha dit...

Venga diego ánimos...

Quina mala pata...

Marta no et quedis sense gasses...jo amb porto..jajajajaja....

PETONTSSSSSSSSSSSSS PER ELS MEUS NOIS....PACO TU VES DONA'N ANIMS....

Ade.

Cristina ha dit...

Desde TUS OJOS. ANIMO!!!! Nuestros corazones están con ustedes!!! Mi adorado Manu, te amo, te amamos. Isabella, Samuel y Cristina

patri ha dit...

ostres... ànimo Diego, tots els demès animeu-lo!!!
cuideu bé a la Martona, q com abuseu i tregui el geni (q no té xq és un trocet de pa de viena cruixent i calentet9 ja veureu...
molts ànims a tots i sobretot avui al Diego!!!

Anònim ha dit...

Karbo anims ke tu pots amb tot.I si t'arriben moments de desanim, pensa ke al dia seguent sortira el sol per tu!
La rateta presumida!!!

Laura ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Para señora de las "PERCHAS", los "AGüITAS" y los "TE CAGAS".... jajajaja

Adaptadoraaaaaa somos tu "convergente" y tu asimiladora; ¿qué tal va tu kit de supervivencia? jajajaja

Te escribimos para darte ánimos y fuerzas pero... estamos convencidas que de ello no te falta sino que te sobra!!

Compartimos contigo, desde Barcelona, una buena noticia para que veas que, por aquí, todo va bien: Ana ha acabado sus pruebas médicas y ha dado negativo en el cuarto año consecutivo!! Síi! y Laura sigue en su ritmo por los Madriles ocupando su tarde de mañana en una audición!!

Disfruta al máximo la experiencia y recuerda: si de algún tanga tienes que romper. porfavor, que sea el de caramelos! jajajaja Un BESAZOOOOOO! Estamos contigo!

Guillermo ha dit...

Diego "chanfaina" ¡vamos que nos vamos! el domingo te conectas por el msn que te pongo el partido del Barça por el plus en directo, te conecto la cam enfocada a la tele "pa" que lo veas. Si tienes cobertura en el móvil dímelo q te pego una llamada ya mismo. Acuérdate del monólogo con tu "gemelo negro", con quien se quedó con todo el miembro y demás.¡Ya te decía yo que con un camión robado no ibas a llegar muy lejos, lechóoooooon, que lo compraste en el todo a cien, y encima conduciendo borracho, jejejejejejejeejjeejejejeje!
Un abrazo y "parriba", no has estado un año esperando para venirte abajo a la primera de cambio.Más se perdió en Cuba.Te guardo una de Chivas12 para cuando vuelvas.Un abrazo amigo y saludos a toda la Caravana.

Unknown ha dit...

Hola Caravanerus, part 1

Fa dies que us vaig seguint pel blog i em feu molta enveja. Com a membre del projecte Xevi i de BAS em sento molt orgullós de veure que un altre any la caravana fa milles demostrant que des del primer mon encara hi ha qui pensa en els altres. I que encara que sigui per tranquil•litzar la consciència, aquesta esperança vestida d’ajuda arriba a molt llogarets de l’Àfrica.
Un gran rei català després d’haver alliberat un petit poble del domini enemig va fer servir com a comiat un frase semblant a aquesta: “Recordeu sempre que jo he estat aquí”. Diuen que aquelles paraules van donar tanta força a aquella gent que aquell petit poble va esdevenir una gran vila comarcal. El record que deixeu darrera vostra pot fer molt de bé!

I tot i que no us conec a tots perquè cada any uns deixem de baixar i d’altres comencen, les cares conegudes que veig a la foto de la Marina seca abans de sortir em desperten molts records:

El primer que conec és en LEO: espero que encara siguis tant encantador com l’any passat i sobretot no t’encaparris a voler demostrar que els homes i dones som iguals. Només poden quedar embarassades les dones. Que encara penso en el fillet que et va sortir de la panxa.

Hei, QUIMET, tu com sempre! A veure qui et fa emprenyar eh! Però mira que ets tossut en no enfadar-te mai! Pensa que he boicotejat dos camions perquè tinguis feina i t’emprenyis. Al Man 5 li vaig estrangular la vàlvula de recirculació permanent del circuit d’alta perquè s’embussi i no es pugui engegar.

CARLOS, què fas aquí? a Maçanet estan trencant l’estadística: 4 focs vivenda, 8 accidents a l’eix i 7 cisternes bolcades a l’autopista. I tu banyant-te al corn d’or... perquè suposo que tu has mantingut la tradició de lluir cos de bombers. Fes-li una abraçada de part meva a en TAFA.

ALBERT: tu cada any igual. Ets el tiu més glamoròs de la colla. M’has d’explicar com ho fas per sortir sempre tant content i feliç a les fotos. Compte amb els cocodrils de Rosso (o potser eren iguanes?)

Visca, visca, visca: el capità llonguet encara aguanta. Sàpigues PERE que encara que amaguis els fuets te’ls trobaran. Vaig prometre un sopà de peix a qui et deixi un dia sense poder berenar fuets. I encara no he vist cap foto d’una descàrrega. T’estaré vigilant!

I tu CARBO, suposo que a hores d’ara ja deus haver tingut una avaria. Vaig sentir que tramaven desconnectar-te la botzina del teu camió. O encara no ho han fet? I què, ja has remenat el compressor aquest any o ho deixes per més endavant. Per mi que els de la Man t’han llogat per estudiar quantes vegades es pot desmuntar i tornar a muntar un compressor d’oli.

Que te den! TORIBIO. No sé que dir-te perquè no t’enfadis. Però més igual. Llàstima que la foto sigui una imatge i no un vídeo. M’agradaria saber si quan camines encara demostres a la ciència que el contorsionisme el vas inventar tu. Res més. Que te jodan!

JOSÉ LUÍS. A veure si t’espaviles i poses ordre. Encara es dediquen a trencar miralls per aquí baix. Jo crec que va ser sense voler. I no diguis que no va ser distret tot el viatge fent juguesques de quan aguantaria el vostre vidre “remiendo”.

Com que veig que hi ha un límit de paraules per publicar un comentari aquí s’acaba la part 1
Xavi Ros

Unknown ha dit...

Hola Caravanerus, part 2

Aquest és el tros que falta:

Suposo que en DIEGO us ha recordat aquestes insuperables, inigualables, inoblidables, in, in, in... postes de sol. He vist que el teu estimat Man 5 s’ha declarat en vaga. Troba-hi la part bona: la resta de viatge no caldrà que vagis a dormir sempre el primer. Si el camió s’ha espatllat, per exemple pots intentar explicar algun acudit després de sopar. Segur que com a mínim en saps un!

Osti el que he vist a la foto! un GRAF. Què fas aquí traïdor? O sigui que surten places de formador de Regió i de conducció i tu per les carreteres africanes. Tothom té els mateixos drets no, SEBAS? Doncs com que tenim els mateixos drets fes el favor de tornar que aquí et necessitem. És a nosaltres que ens has d’ensenyar a conduir i no a aquesta colla de samfaines... Es nota que et tinc enveja?

I tu traïdora, em vas dir que no faries cap abraçada a ningú i a la foto ja t’estàs acostant a el traïdor. No em vas dir que només m’estimaves a mi? MARTA, t’ho perdono tot amb una sola condició. No canviïs mai. Sàpigues que sempre tindré en compte que quan el Muxo era un congelador l’única que volia venir amb en Quimet i amb mi eres tu. Un petó i una abraçada molt forts !!!!!!!!!!!!!!

El que faltava. Avís a navegants. Si se us acosta l’ESCAMI amb una galleda d’aigua fugiu; és aigua freda i us la vol fotre pel cap! PEP, encara la tinc arronsada des d’aquell dia que vam anar als banys àrabs! I què, quants savis consells que em perdo aquest any, eh!!

Ah, veig que l’estibador encara baixa. FRANCESC. Vols dir que no hauries de deixar de descarregar caixes? Perquè no proves d’entretenir-te amb un GPS o amb una emissora? Com a mínim no et castigaries l’esquena. Fes-me cas, tu dedicat a la diplomàcia. Pel que et conec crec que ets capaç d’estar-te una hora aguantant un discurs sense perdre el teu rictus. Prova-ho i ja m’explicaràs.

ALICIA. Tu per aquí? Per mi que la droga de la caravana ja corre per la teva sang. Ja no et pots treure l’Àfrica del cap o només surts a la foto? Perquè les noticies del blog no semblen teves. Ara no sé si has baixat o no. I tampoc sé si encara tens la mateixa mala llet de sempre quan t’aixeques. Però si tu no hi fossis qui faria aquesta feina tant feixuga que fas?

Ah, i veig que aquella frase de “TONI, tira, tira! “ encara és deu fer servir. Ara que ... no havent-hi el Muxu quin camió pot apretar-te per darrera. Potser si que aquest any no tens ningú que t’apreti per darrera. Ja ho saben els altres que teniu una nevereta petita petita als seients de darrera carregada de Coca-Cola i cervesa?

Trobo a faltar algú a la foto i no sé qui deu ser. Aquí falta algú! Qui pot ser que en comptes de posar pel retrato estigui fent alguna altra cosa. Segurament està parlant pel mòbil o acabant de collar un cargol del troner. PAQUINYO no t’amaguis. He promès un sopar de peix i un dinar de parrillada a qui et porti de Tendouk a Bignona a la caixa d’un camió. I no vegis quin goig que feu els del Projecte Xevi. Si senyor!

Apala, a treballar, colla de samfaines. O voleu fer emprenyar en ROQUE?

Xavi Ros

Anònim ha dit...

Animo a todos desde la garita de luxe. Pere (mamonito). Va por ti. De parte de tot la dream team de golden. Un abrazada del petete etc etc etc. Jozef ( el marano).

Anònim ha dit...

Hola Capeones, no os desanimeis sois los mejores. Carbo sigue trabajando como te conozco, Diego sobre todo tu, no te desanimes, l acarvana sin ti no es nada, piensa que todo en la vida no sale perfecto, Toribio, Cabron!! anima al grupo hazles buen café, buena comida, te encuentro a faltar, quiero saber con quien duermes si yo no estoy.
Sabeis que sin vuestro las ONG's no podriamos conseguir nada, soy vuestro amigo NEGRO
Koumera
Presidente de Amics de Diakha Madina

leyla ha dit...

Mónica, nena que et trobo molt a faltar, torna aviat perque no se amb qui "rajá" de les companyes.Una
abraçada

isabel ha dit...

Missatge pel Pere.
Sisplau Pere , no canviis la Mónica per dues cabres mauritanas, mira que sigui per 4 camells com a mínim.
Missatge pel Diego
No te desanimes, las cosas pasan por alguna razón, ya verás como tendrás un buen viaje a pesar de los contratiempos.
Y ahora para Mónica.
Hoy te mando muchos besos de Ana y Carlota, están en Barcelona por unos días, de Bárbara y Magda, de Encarna, Santi y Esther.
Todos estamos orgullosos de ti.

Sonia ha dit...

Hola Hermanita y cuñaooooooooooo
estais muy guapos en la foto
muxos muaks y pasarlo bien
hasta luego

Mayte ha dit...

Animo a todos vosotros por vuestra impagable labor, en especial en estos momentos para Diego y Julio.Pero no os desanimeis, son tantas las personas que os necesitan que estos percances ¡a la cuneta! Muchos animos!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Papi Josep Ramon....Molt força per passar aquests moments difícils, o millor dit emprenyadors..Per aquí tot fantàstic. Ara dormen pare i filla plàcidament i jo aprofito per esmorzar tranqui i consultar la teva aventura. Molta sort!!!
Molts petonassos
Sara

Anònim ha dit...

Papa!!
Què? Com va per allà?? Ja hem viast que amb problemillas amb els camions! però suposem q tu deus estar perfectament, com que no ens truques... ja està bé!!

Molts records i petonets de part de la mama i meus!!!

Gemma

Anònim ha dit...

pobrecito diegoooooooooooo,pero k le habra hecho al camion??, jajajjajja, si es k eso os pasa x no probarlos en carretera hasta algeciras, miro k iros directamente en barco, jajjaaj.
bueno trasto, k t animes y no se t ocurra venirte abajo (lo unico k ahora t tendran k aguantar sin conducir, ufffffffffff, pobrecitos d los demas, lo k les keda,ajjaj).
bueno feo, k t vaya todo bien y recuerda k "la vida es bella"

Afra ha dit...

Hola papi ahir et vam trucar però no vam poder conectar!Em trobat molts bolets ja t'en guardarem per quant vinguis!espero que tot us vagi molt bé i que no tingueu mes avaries! disfruta al màxim d' aquesta expèriencia que no sempre és igual,nous imprevistos.. bons moments, fer feliç a tanta gent, en fi que vagi molt bé!!!!!!!! petons
afra chari cris and family

Anònim ha dit...

Bona nit guapetons...

Paco, demà nosaltres agafem l'aviò cap Dakar...
De part de RAMON, FRANCESCA I JO...MOLTS DE PETONSSSSSSSSSSSSSSS...PELS NOIS DEL PROJECTE XEVI....

GPS d'aquet any es guapo...Bravo per la feina.

Ade.

Anònim ha dit...

Susy:Te mandamos desde Gavá un millon de besos y abrazos...El no tenerte cerca se nos esta haciendo difícil,pero saber que estas echando una mano tu y tus compañeros a gente que la necesita de verdad,nos hace esperarte con muchas ganas y sentirnos orgullosos de ti.Vales MUCHO!!
Te queremos:
Nacho Y Cris

Africa ha dit...

Hola Súper chicos!!!!!!! Hay que día más duro llebais pero ánimo!!!!!! Como tenemos el cielo hoy? Alicia Guapísima, no me sufras,soys de una pasta especial no lo olvideis jamas de los jamases.Arriba!!!!!!! desde aquí os mando toda mi fuerza.Alguien ha tenido el detalle de invitaros a la fiesta del cordero?,bueno yo con los garbanzos tengo bastante. SUCRAN por ser como soys.Aliciaaaaa!!!!!!!! Besos Miles eres genial y más fuerte de lo que piensa,estoy contigo.Muaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola a todos,ya llevais una semana fuera de aquí,os echamos de menos...pero nos aguantamos teniendo en cuenta vuestro objetivo. No desepereis.Animo. Julio,Pili ¿una brisca triunfal?
Besos

Gustavo de Barrio Sésamo ha dit...

Buenos días a todos los "caravaneros solidarios" hoy Barcelona está fría y lluviosa, ayer se inauguró la "Fira de Sta.Llúcia" y nuestro alcalde ya tiene el dedo preparado para darle a interruptor de las luces navideñas, de modo que cuando llegueis estará la ciudad inmersa de lleno en la Navidad. Este año le pedimos a los Reyes Magos que os vaya todo muy bien y os traigan a casa cansados, pero felices.Muchos besos para todos

Anònim ha dit...

Moniiiiiiiii....

Solo decirte que desde los madriles se te hecha muchísimo de menos, pero saber que lo que estás haciendo es una experiencia inolvidable para ti y une buena causa para el mundo me hace tener más ganas de verte pronto... Pero como siempre se dice, el tiempo pasa volando y cuando menos nos lo esperemos estaremos otra vez juntitas en barna dándote una visita sorpresa en tu casita, jejejeje...

Que sepas que cada vez me siento más orgullosa de tí: eres un ejemplo de lucha por conseguir cada objetivo que te propones y cada vez me siento más afortunada de haberte conocido y de que me dieras la oportunidad de conocerme, pues ninguna de las dos al principio creíamos hacernos unas friends tan inseparables y... míranos ahora, jejeje..

Bueno, todo esto es para decirte una noticia: ayer, sábado fui a una audición de baile para una gira de 7 meses en japóon y nada, que no me cogieron, pero bueno yo toy tan feliz... conocí a Victor Ullate en persona, jejeje...

Pues eso, tanto rollo para decirte eso, jejeje... Ya me conoces, soy asimiladora, jejeje..

Un beso de Laurita y hasta pronto!!!

Anònim ha dit...

flaka muxa suerte tk

Ceja ha dit...

Hola caravaneros. Estoy perfeccionando mi catalan leyendo las aventuras que nos dejáis en el blog para aquellos que como yo, sufrimos no estar a vuestro lado este año, para lo bueno y para lo malo. Diego, no te preocupes, al Man 5 solo tiene un resfriado y volverá a dar la guerra a la que nos tiene acostumbrados. Cuando vuelvas, lo llevamos al hospital de Man Barna y lo dejamos como nuevo.
Supongo que cuando leáis esto, ya habrá terminado el partido y no tendréis a ningún madrileño al que darle caña. ¿ Habéis hecho porra este año?.
Un abrazo muy fuerte desde los madriles para toda la caravana, los conocidos y para los que no conozco.
Fuerza y suerte.

isabel ha dit...

Hola Noni!Ha llamado Alfredo para darte ánimos desde Caldes, para ti y para todos, ya sabes que él estaría encantado de estar en tu lugar, te manda muchos besos y dice que cuando vengas tenemos que ir a verlo para explicarselo todo con detalles. Espero que estes haciendo muchas foticos.
Te queremos un montón

Anònim ha dit...

Segona Part. Acaba d'entrar l'Ibra i ...... Golllllllllllllllll !!!!!
Mainada ja guanyem 1 a 0. No es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat però.... Això sembla que pinta bé. Força Barça !!! Força Caravana !!! I sobretot molt i molta força.
Una abraçada molt gran a tots especialment als homes de Paco com diu l'Ade.
Muaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Hòstia !!! Mans de Busquets, targeta groga és la segona. Ufffffffff. El Barça es queda amb 10 jugadors. Disset i mig de la segona part. Ara suarem la cansalada com mai !!!!!!!!!!!!
Quin morbo !!!!!
Hòstia Santa !!!! Com patirem !!!!

Anònim ha dit...

El meu país és tan petit
que quan el sol se'n va a dormir
mai no està prou segur d'haver-lo vist.
Diuen les velles sàvies
que és per això que torna.
Potser sí que exageren,
tant se val! és així com m'agrada a mi
i no en sabria dir res més.
Canto i sempre em sabré
malalt d'amor pel meu país.

El meu país és tan petit
que des de dalt d'un campanar
sempre es pot veure el campanar veí.
Diuen que els poblets tenen poc,
tenen por de sentir-se sols,
tenen por de ser massa grans,
tant se val! és així com m'agrada a mi
i no sabria dir res més.
Canto i sempre em sabré
malalt d'amor pel meu país.

El meu país és tan petit
que sempre cap dintre del cor
si és que la vida et porta lluny d'aquí
i ens fem contrabandistes,
mentre no descobreixin
detectors pels secrets del cor.
I és així, és així com m'agrada a mi
i no en sabria dir res més.
Canto i sempre em sabré
malalt d'amor pel meu país.

El meu país és tan petit
que quan el sol se'n va a adormir
mai no està prou segur d'haver-lo vist.

Per a tots vosaltres que esteu lluny de la vostra estimada terra però que esteu a la terra que us ha robat el cor i que ens heu ensenyat a nosaltres també a estimar-la.

Gràcies per la feina que feu,
Gràcies per ser com sou,
Gràcies per fer feliç a tota aquesta gent a canvi de res,
Gràcies per ser tant especials.

Fins aviat...

Bon viatge i bona tornada.

Anònim ha dit...

Ja s'ha acabat !!!!!!!!!!!!
Barça 1 - Real Madrid 0
Uaaaaaaaaaaahhhhh

Mayte ha dit...

Hola a todos, en especial a Julio y Pili. Debe ser duro ver la pobreza y las carencias de ese lado del mundo. Vuestros compañeros ya lo habían visto antes y seguro que en su momento pasarían lo que estais pasando vosotros ahora. Teneis que ser fuertes por que sino vuestro gran corazón no lo soportará.El mundo esta lleno, llenisimo de injusticias pero vosotros no teneis la culpa. Todo lo contrario, estais haciendo algo para minimizar estas injusticias y eso es algo muy grande.Supongo que hablar desde aquí es facil, pero mi objetivo es que os sintais bien haciendo esta obra humanitaria. Más no podeis hacer.Nos hemos quedado mal , muy mal, porque por lo menos vosotros estais haciendo algo por ellos, nosotros no.Por eso, levantar ese ánimo y pensar en los muchos niños/as, mujeres y hombres que estais haciendo un poco más felices y lo que es mejor,estais dándoles un poco de esperanza para conseguir una vida un poco mejor.Por favor ver la parte positiva de este viaje que es más de lo vosotros os imaginais. Os queremos.Familia Martíneitor.

Ceja ha dit...

Por si no os habeis dado cuenta el Ceja soy yo, el Cremades ( el madrileño con apellido catalan ).
Está claro que los catalanes sabeis hacer dos cosas muy bien, jugar al futbol y las caravanas solidarias.
Enhorabuena.

antoniasantako ha dit...

Hola chicos, me acabo de enterar del secuestro de 3 compañeros vuestros, estan dando información x la television.
Leo, dime alguna cosa

antonia

Guillermo ha dit...

Hola Amigos, nos acabamos de enterar del secuestro por la tele, desde aqui mandaros nuestro apoyo y animo y no perder la esperanza,a todos los que estais por alli y a las familias de los secuestrados. veréis como se soluciona todo pronto,Diego pronto nos vemos y diremos que ha sido una pesadilla. Un abrazo a todos

Catarrà ha dit...

El meu suport amb tots vosaltres. Enhorabona per la vostra feina, i entenc que en aquests moments difícils us hem de donar tot el nostre suport. Una abraçada ben forta.

adriana ha dit...

Una abraçada ben forta a tots per aquests moments difícils.

adri