dilluns, 14 de desembre del 2009

Alícia, Roque i Albert presents entre nosaltres

Amics caravaners, ja fa uns dies que hem tornat a casa… però no tots. Ha estat un retrobament agredolç amb les nostres famílies i amics. Estàvem preparats per a tots els incidents de l’expedició. Per a que es quedessin camions pel camí, per a fer jornades maratonianes, per a dormir i alimentar-nos de campanya, per a passar calor i set,… Però no per a que uns bojos fanàtics ens colpegessin el cor en emportar-se l’Alícia, el Roque i l’Albert en nom d’un Déu que de ben segur els està condemnant sense embuts. Cap Ésser Superior en el que puguin creure els humans, s’anomeni Déu, Alà, Jeovà,... pot aprovar que tres persones excel•lents, que dediquen la seva vida a treballar per millorar les desigualtats entre rics i pobres, per aconseguir una vida més digna per a milers de marroquins, mauritans, senegalesos i gambians, hagin estat separats bruscament dels seus amics, de les seves famílies, per a convertir-se en moneda de canvi de no se sap quins propòsits.


Tot suportant, cadascú al seu ritme, l’esgotament físic i anímic al que ens ha portat el malaurat incident voldríem demanar-vos que us mantingueu ferms i esperançats en el retorn dels nostres estimats, que participeu activament en els actes col•lectius que s’organitzin per a mantenir viva l’exigència del seu alliberament, que feu servir el blog, a mena de fòrum, per a comunicar-se entre nosaltres, donar ànims, suggerir idees, accions, crítiques,... El que sigui, menys tancar-se a casa i deixar passivament que els esdeveniments facin el seu curs.

Una abraçada intensa i carregada d’energia.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

dia a dia segueixo escoltant les noticies i espero impacient el moment de sentir."alliberats els tres cooperants catalans....."
Una abraçada per tots

Anònim ha dit...

Ara és quan ens hem de començar a moure, ara que ja no és notícia el segrest, per tal que el govern no s'adormi en les negociacions de l'alliberament del Roque, l'Alícia i l'Albert.
He sentit que des de Barcelona volen unificar les concentracions que es fan deixant-ho només en una els dimecres a Barcelona.
Jo crec que s'han de fer totes les que ja estaven creades i si en surt alguna més, millor.
Jo particularment penso seguir anant els dijous a les 20 hores a la plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet.

Anna Asensi

Aina ha dit...

Bon dia,
No coneixem personalment els segrestats, però vam tenir contactes amb l'Alicia i no en podem dir més que meravelles! No entenem el fanatisme (vingui d'on vingui) i desitgem de tot cor que això se soluciona quan abans millor.
Malgrat el nostre vincle no és del tot directe, sentim aquest segrest com molt pròxim i volem compartir l'esgotament amb aquelles que viuen el patiment de més a prop.
Estem convençuts que tot això tindrà un final feliç i creuem els dits esperant que així sigui.
No som de Barcelona i tenim dificultats per assistir als actes que condemna que rebem a través del correu electrònic. Però volem deixar constància que estem amb ells i amb vosaltres pel que faci falta!!!

Narcís, Lluís, Mome i Aina (el Bages)

Antoniasantako ha dit...

Hola, estic d'acord amb l'Anna, crec que les concentracions es tenen que fer no només a Barcelona, si no en els lloc on estaven creades.
Jo soc de sta. coloma i anire cada dijous fins que aquet mal son acabi i tinguen amb nosaltres al Roque,Alicia i Albert.

ANTONIA

olga ha dit...

Hola,com tots diem q el temps no ens vagir caure en la rutina i l`oblit ,q estem sempre al costat dels q ho pateixen mes,familiars i amics.Jo comec Alicia desde fa molt de temps i igual q els seus companys n es merixem q nimgu els prengui la libertat.Segui forts Alicia,Roquer i Albert us espem haviat.

Carme i Joan Martinez ha dit...

Esperem amb inpaciencia l'alliberament dels nostres companys. No podem venir a les manifestaçions per que no som de Barcelona pero el nostre cort està amb vosaltres.
Anims Mónica, una abraçada per els nens i per tota la familia.

Pilar López ha dit...

Buenas noches.
Mi total apoyo a todos vosotros , no hagais caso a los comentarios que estan haciendo algunos indeseables con muy poco corazón.
Creo que hay que moverse ya nadie habla de esto y no creo que haya que hacer mucho caso al Alcalde cuando dijo que habia que estar en silencio. En BCN las concentraciones son en la Plaça del rei a las 20horas??? por favor decirnoslo, porque no hay informacion y necesitais que todos estemos haciendo ruido no creo en las negociaciones en silencio. Sobretodo por estas tres personas que estan alli, que podriamos ser cualquiera de nosotros y por sus familias.

Anònim ha dit...

La concentración en Barcelona es el miércoles a las 7 de la tarde en la plaça del Rei.

Daniel ha dit...

Una gran pena em te el cor petit.

Jo vaig tornar la setmana passada dels camps de refugiats del Sàhara.

La ràbia potser em fa dir un cop heu patit aquest segrest, que potser es va fer massa propaganda de l'expedició, de per on estàveu. I això potser es el que es va ficar en contra de la expedició, ja que els segrestadors els hi va anar molt be.

Desitjo que el CNI estigui en poc temps donant bones noticies.
Aprofito per donar una abraçada a tots vosaltres i als 2 del CME que estaven amb vosaltres.

Una forta abraçada, i molts ànims (tot i que ja se que es fàcil dir-ho).

Anònim ha dit...

Sincerament a estat un got d´aigua freda en aquestes dates tan especials....el nostre gran suport a les families i molts anims a tots plegats, tan de bó aviat sigui un mal somni !!! ANIMS Oriol i Jéssica

Pilar López ha dit...

Buenas noches.
Gracias por la respuesta. Hoy estaba fuera de barcelona pero el miercoles que viene ahi estaremos mi marido mis hijos pequelos y yo, pero os quiero hacer una pregunta. No vais a hacer ninguna accion en la página web en la página inicial de poner algo que nada mas abrir la pagina se sepa algo de ellos, o un marcador de los dias que llevan secuestrados , no se de verdad que no se que directrices os han dado , interior, exterior el Ayuntamiento, pero no lo entiendo, quizás sabeis mas que el resto de la ciudadania y quizás esta pronto el desenlace ojala Dios lo quiera, pero si no es asi teneis que actuar que la gente se olvida pronto. Un abrazo animo y hasta el miercoles.

dorita abecasis ha dit...

Desde Argentina seguimos pendientes de la situación de los compañeros de silvina y cada día esperamos la noticia de su liberación.
Un abrazo y persistencia

Anònim ha dit...

Des que va començar tot aquest mal son, segueixo les noticies per aviam si arriba el dia de l'alliberament dels segrestats.
Com he anat llegint, estic d'acord en que aquest tema està quedant a l'oblit i això no pot ser!!
S'ha de fer algo ja per tal que això no passi a l'historia com tantes altres situacions com aquesta!!
Tot el meu suport a tots els caravaneros i en especial als familiars de les 3 persones segrestades!

Un desitg per Nadal: Que en Roque, l'Alicia i l'Albert tornin amb els seus!

Mariona

josepramon ha dit...

Posarem l'escrit anterior i unes fotos en la pàgina d'inici de la Web. Hem de tenir presents l'Alícia, el Roque i l'Albert.
El que passa és que l'administrador de la Web estava absent. Ara ja ho arreglarem aviat.
Josep Ramon

Anònim ha dit...

des de l'escola del mar ce Barcelona, pensem amb tots vosaltres, En Roque, L'alicia i l'Albert portaven caixes nostres cap al Senegal, els estem profundament agreitys i esperem que aviat tornin a ser amb nosaltres.
Nopassa dia que no preguntem per ells
una abraçada molt gran de part de totes les nenes i nens de l'escola.
Nosaltres estem creant un blog de suport on puguin participar els nens de les escoles que hem recollit material ja us donsrem l'adreça.
Escola del Mar

Anònim ha dit...

Tranquils, Carod, el seu germànet i les seves ambaixades exteriors catalanes, s'estan ocupant del tema.
No patiu, està tot sota control, gràcies al nostre govern tripartit.

Anònim ha dit...

Al meu cor esta molt present, ALICIA, ALBERT I ROQUE...

Ade.

Anònim ha dit...

Avui hem sentit noticies molt preocupants arribades des de l'Àfrica.

Si teniu a prop a les families, si us plau, intensifiqueu el vostre suport.

Si esteu en contacte amb les autoritats, si us plau, no afluixeu la presió.

Que les properes novetats parlin de la seva tornada a casa.

Anònim ha dit...

No conec a cap dels tres voluntaris...però espero de tot cor que aviat puguin tornar a casa...que s'acabi el patiment per a ells i per als seus amics i familiars...Una abraçada per a tots ells...
Tant de bo la primera notícia d'aquest 2010 sigui el seu alliberament
Núria, Arbúcies.

Marta ha dit...

No conec als voluntaris però segueixo molt d'aprop les notícies amb l'esperança de què aviat poguem sentir que la seva alliberació és ja un fet.
Molts ànims a tots els que esteu treballant per fer soroll, perquè el Roque, l'Alícia i l'Albert no caiguin en l'oblit, per donar suport a les famílies i perquè aquest malson tingui un final feliç.
Encara que passin els dies, som molts els que ens enrecordem del Roque, l'Alicia i l'Albert cada dia i esperem que tornin aviat amb les seves families i amics.
Marta, Barcelona

VANE ha dit...

Hola a tothom,
sembla mentida com pot un enrecordar-se d'unes persones que no coneix, tan sovint! si sabèssiu quantes vegades m'han vingut al cap els tres companys aquests dies? moltes!!! i sobretot les seves famílies. Tinc moltes ganes que tot això acabi, de veure com es reuneixen amb els seus d'una vegada. Albert espero que ja estiguis recuperat cent per cent, Alícia com a dona que ets ja ser que seràs forta pero igualment ànims desde d'aquí. Roque, pa' lante, ànims també, us esperem!!!
una abraçada!!!
pels famíliars,sobretot molta paciència i ànims.

YOLI ha dit...

Vane ja veuras com ben aviat això acabarà,esperem tots impaciens que acavi aquest mal son!!! anims per totes les families amics etc...

Montserrat Unterlöhner ha dit...

Hola,
El meu nom és Montserrat i voldria donar el meu suport a l'Alícia,en Roque i l'Albert. Sóc creient i prego per ells cada dia. Confiem que el Senyor els doni les forces que necessiten i aviat puguin tornar a ser a casa, a prop dels seus.

una abraçada

Alberto Lamora ha dit...

Hola! Una abraçada molt forta per a l'Alicia. Ara, a esperar al Roque i l'Albert.

Albert, de Justícia

Anònim ha dit...

Turismo gratis para ricos??? jajaja