dimarts, 8 de desembre del 2009

Dimecres 9/12 LA CARAVANA TORNA A CASA

Els 48 integrants de la Caravana Solidària 2009 arriben a l’Aeroport de Barcelona demà dimecres dia 9 de desembre a les 9.30 hores amb el vol d'Iberia 6754 procedent de Madrid. 

Familiars, amics i personalitats oficials rebran els voluntaris a la Terminal 2 de l'Aeroport del Prat.

A hores d'ara es troben tots a Dakar, colpejats per les noticies de darrera hora que semblen confirmar l'autoria del segrest dels nostres tres companys.

La Caravana Solidària finalitza el seu recorregut abans d'hora, degut als aconteixements que tots coneixeu, però amb la satisfacció, al menys, d'haver acabat la feina. Els hi ho dediquem a ells, amb el desig de tenir-los a casa aviat.

 




5 comentaris:

rosa ha dit...

gracies per ser com sou. Una abraçada molt i molt gran
Rosa

Mª Carme i Joan ha dit...

Gracies per tot. Estem contens per la vostre arribada. Tots esperarem el retorn dels companys que estan alla retinguts (especialment a l'Albert) i molts petons i soport a totes les families i amics de aquestes grans persones. Anims Mónica! petons per tú i els teus fills. Joan Martinez i Mª Carme.un

Anònim ha dit...

Bienvenidos de vuelta a casa!
Un abrazo a todos,

Sara M.

Julio Cao ha dit...

Hola compañeros,
Somos Julio y Pili queremos aprovechar daros las gracias a todos por permitir ayudaros a realizar este maravilloso proyecto, que han querido voicotear con el hecho tan lamentable que hemos sufrido. Asi mismo os dejamos nuestro telefono: 649838727 y e-amil: juliocao@transportescao.com
Ya que ayer no pudimos llegar a despedirnos de todos debidamente. Esperamos vuestros datos de contacto. Un abrazo y besos para todos en especial para Roque, Albert y Alicia.
Julio y Pili con cariño

Gustavo ha dit...

Hola a tothom, amb l'enrenou de l'arriba no vaig tenir l'oportunitat de poder despedir-me com m'hagués agradat de molts de vosaltres companys i amics caravaners 09'. Aprofito ara per fer-ho encara que sigui de forma virtual amb petons i abraçades fortes (segons correspongui). Moltes gràcies pels bons moments que m'heu fet passar malgrat la tristor que arrossegem perque no estan encara amb nosaltres el Roque, l'Alícia (Lady Alice) i l'Albert.
Que gaudim de la sort de tenir els que estimem a prop i tot el meu carinyo i suport incondicional per les famílies dels nostres companys secrestats, als que espero poder abraçar aviat.
Gustavo (gegea@ub.edu)