dimecres, 3 de desembre del 2008

2 de desembre. Seguim a la frontera

No ens havia passat mai tenir tants problemes a la frontera del Senegal.
Ahir la Caravana va passar de nou el dia a la frontera.
Aquest matí he parlat amb el Francesc i m'ha comentat que no s'entenia el fet de la retenció i que el grup de Barcelona anava cap a Dakar per trobar-se amb tota la comitiva que estaven retinguts al port.
Ara però, a les 14.30 hores d'avui 3 de desembre, ja està tot solucionat, s'han trobat els dos grups de la caravana i ja comencen a fer la ruta habitual que hi havia fixada.
Seguirem informant!!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims nois!!! Finalment les portes amb tenacitat s´obren.... feu una feina meravellosa!!!

X la Marta: Tieta, reptant, reptant vai avançant... la mama m´ha d´agafar xq ja pujo l´esglaó de la galeria, sóc un bitxo, jajjaja
T´estimo tieta -padrina!!!

Anònim ha dit...

Hola a tots!! Quin alivi, ja esteu en camí. Caram, és més que probable que el policia duaner de torn no hagi vist la vostra web amb la descripció dels projectes que teniu al Senegal: ni més ni menys que 80 projectes de 28 oenegès diferents. En cop d'obstacles, us podia haver rebut amb uns bocates i unes cervesetes ben fredes (digo yo, sin ánimo de faltar a la autoridad).
Però buenu, capeado el temporal, enhorabona per la tasca que feu des de fa 8 anys al Senegal (si no erro, les primeres caravanes portaven material per projectes únicament del Senegal).
Una gran abraçada per tothom (per la reportera Adriana dos).
:)

Guillermo ha dit...

Hola de nuevo caravaneros, me alegro de que por fin hayáis pasado la frontera. Basuraka ya te decía yo que con un camión robado no llegarías lejos, y con un acompañante en busca y captura menos, y encima sin carnet de conducir y borracho!! ya te vale camarón!!No veas cómo está de fresca la Coronita con limón!!
Animo a todos ya casi estáis al final de vuestra ruta, luego quedará el largo viaje de vuelta pero retornaréis felices de saber la buena tarea que habéis conseguido una vez más.
Un saludo a todos y un abrazo al Basuraka

Unknown ha dit...

Ei!

La Bet m'ha comentat tot el rotllo de la cartera i els passaports, ostres! Tu que sempre ho portes tot controlat!!

Espero que només sigui un començament negatiu i que es compensi amb una continuació super positiva :)

Ànims!!

Xavi

Anònim ha dit...

...Hola a tothom!!!prova superada!per fí us han deixat pasar!ja va quedant menys...m'alegro molt de que esteu aixi de be i molta sort!espero que estigui siguent una experiència igual de satisfactoria i gratificant que l'any pasat!continueu així nois!
PD:som la family d'en Jorge Martín,molts de petons y ya tinc ganes de veure les fotoooos!!!!
i el meu regal!jajaja

Anònim ha dit...

Lo primero:muchos ánimos a todos,ya os queda poquito!!Adriana,éste año la campaña olivera no será la misma sin ti.
Blas,blas cuanto has de ver...
Un besazo guapa,cuidate mucho!

Anònim ha dit...

Hola Projecte Xevi, anim que ja queda menos per tornar, sous els millors bombers, amics, i companys que sense demanar res a canvi ho doneo tot.Una abrazada ben forta per tots, fins aviat.Joan i Carmen

Anònim ha dit...

Com va tot per aquí baix??? M'alegro que finalment aquest "ensurt" s'hagi pogut solucionar i que pogueu continuar el camí!!!!Espero que a partir d'ara les coses vagin sobre la marxa!!
Què tal Amadeu?? el teu camió encara està en "incertidumbre"..però va bé, no?? què tal això de ser titular d'un camió?? molta feina?? Sort que tens uns bons "copis"!
Quan es divideix la Caravana? Al final Dihaka o Casamance?
Una abraçadota ben forta guapo i cuida't molt, val?? Molts petons per tots i fés bondat!! jejejeeje! I no treballis tant que sinó em tornaràs fet caldo!! jejejejeej!
Fins ara!!!