dilluns, 8 de desembre del 2008

Marxen de Gàmbia


El grup del Roque, l'Anna, la Georgina, el Diego, el Toro... ens segueixen informant:
"Deixant enrere poble de granotes i petites serps perilloses, poble també d enorme mesquita estil andalús i nens afables... Camí de la frontera descarreguem a hospital de Yorobawol lloc en obres a on amb el cor encongit veiem una pacient amb un brot de malària al mig d uns edificis bruts amb molt mal estat. Desprès de diferents telefonades a BCN decidim entregar material i fer reportatge fotogràfic amb objectiu emetre informe del projecte i valorar si en posteriors edicions tornem a entregar material en un lloc en aquestes condicions.
Marxem però amb convenciment de no deixar sense medecines a gent que ho necessita i amb esperança de que proper any les obres de millora de l edifici facin efecte.
Anem per creuar el riu Gambia amb barcassa desprès de descarregar medecines al hospital de Basse sempre amb la valoració i comentaris de la nostra companya de viatge Engracia infermera cap d’urgències de l’hospital General de Catalunya.
Tornem a perdre temps a les dues fronteres i marxem direcció Belingara on descarreguem 73 caixes per un projecte amb cara i ulls dedicada a la tecnificació agricola de Adesc de Girona i unes caixes més per Amics del Món del projecte de Pamvcour.
Desprès d un problema mecànic a un dels cotxes llogats amb bon criteri Roque director de la nostre columna ens comunica per radio decisió d de fer carretera fins a Kegodu i deixar la descarrega de Tambacunda per la tornada ja que ens ha caigut la nit a sobre i ens es difícil contactar per telèfon amb contrapart de Tambacunda".