diumenge, 9 de desembre del 2007

Els somriures d'Àfrica


Després de llargs dies d’entregues de material i nombrosos actes de rebuda a totes les poblacions per les que passàvem, ens sentim ja a la recta final de la Caravana ja que avui hem començat a desfer tot el camí transcorregut durant aquests dies passats.

Han sigut dies plens d’emocions, de sentir-nos contents per tota la feina realitzada tot i que hem tingut algun que altre contra temps del que ara mirem com una anècdota més d’aquesta Caravana 2007.

Som molts els membres que hem format part de la Caravana d’enguany, i tots ara comencem a sentir aquell regust de satisfacció perquè tota la feina ha sortit com estava previst però alhora de certa tristesa al deixar aquestes terres que tan ens enriqueixen.

Aquesta fotografia feta a la població d’Oussouye és una mostra de tots els somriures que ens arranca la gent de l’Àfrica, alhora que nosaltres els fem somriure a ells. Nosaltres ajudem a aquells que més ho necessiten i aquests, també ens ensenyen a nosaltres com apreciar la vida. Aquí tots hi sortim guanyant.

3 comentaris:

folgueroles ha dit...

Hola caravana!!
Com esteu? Malgrat els petits entrebancs que us aneu trobant pel camí, res ni ningú podrà aturar tota la feina que esteu fent! Seguiu endavant, des de folgueroles "city" us enviem moltes forces i petons, en especial pels germans Bosch! Us trobem a faltar!
Jaume i Olga

Anònim ha dit...

Ja veig que no sóc l'única que enyora els germans Bosch i en particular a l'amadeu....jejeje!
Però a la vegada estic molt orgullosa de tota la feina que heu fet i que l'Àfrica, un cop hi poses els peus una vegada et queda al cor...per aquest continent tant entrenyable i tant somrient que en el fons els hem d'estar agraïts a ells per tota l'alegria i ilusió que ens aporta...
Una abraçada a tota la caravana i que tingueu molt bon viatge!!!!
Fins ara família!!!!!

Anònim ha dit...

Hola a tothom!!!(que no us coneixem de res!!!) però ens agrada molt la feina que feu. Ja veiem que esteu molt bé i ens fa una mica d'enveja....si més no pel fred que passem aquí i us veiem amb màniga curta!!!que us vagi tot molt bé i molts petons a tots (en especial a l'Amadeu i la Montse). A veure quan veiem les fotos i el vídeo!