diumenge, 16 de desembre del 2007

Ja som més a prop.

Hola a tothom!!
Aquestaja és l’última fotografia que ens hem fet els 15 magnífics en terres africanes. Abans d’ahir a la tarda vàrem arribar a Tànger per fer-hi nit i esperar el ferri que ahir per la tarda ens va portar fins a la Península.
El viatge ha anat molt bé i estem molt contents i contentes del suport que hem rebut de tota la gent que a través d’aquest blog ens ha fet arribar els seus comentaris donant-nos ànims i ajudant-nos a sentir-nos una mica més a prop de casa.
La fotografia ens la vàrem fer en un carrer de de Tànger just abans de fer-nos la dutxa tan esperada, és per això que després vam descobrir que no estàvem tant bronzejats com ens pensàvem.
Des de Tànger, salutacions a tota la gent que ha compartit amb nosaltres aquesta experiència i fins ben aviat!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu bona cara! Cansats però satisfets! com nosaltres del vostre esforç. Ànim! un petó

Anna ha dit...

Vau marxar plens de material i el vau anar deixant, ara torneu plens de coneixements i també ens l'heu d'anar deixant als que ens hem quedat aquí.
Tenim molt per aprendre de vosaltres!
Benvinguts!!!!
Anna A.

Anònim ha dit...

Endavant!!! Ja queda poc!!!.
Ànims per la recta final.

Africalcor

Anònim ha dit...

Per la Montse i l'Amadeu i també en "carbo". Ja practicament segur que esteu camí de tornada, però només fer-vos saber que també hem pensat amb vosaltres i la vostra magnífica experiència. Ara per nadal com cada any la montse no tocarà de peus a terra. Per cert a l'àfrica tenen peu de porc.

SARKI ha dit...

Us esperararem. Fins aquest vespre!!