dilluns, 10 de desembre del 2007

I com sempre, hem estat a Diakha Madina!

Aquí estem tots els que vam tenir el plaer d’anar fins a Diakha Madina! Vam ser rebuts pel nostre estimat Koumera i diversos membres de les autoritats... fins i tot l’Imam del poble va venir a rebre’ns. Vam estar visitant la població i els projectes que s’han dut a terme. Mentre uns gaudíem de la visita, la metgessa de la nostra columna, la Maria, va poder presenciar el naixement d’un nadó.

A la mateixa població de Diakha, vam trobar-nos a la Fanta que li dúiem un encàrrec i molts records per ella de part de la Judit Mascó en la que va establir molta amistat en el 2004. També vam gaudir d'una passejada amb ella pel poble.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei,
espero que us vagi molt bé la cosa i que no tingueu gaires contratemps amb els camions i tal. Aqui pots trucar al RACC????
No correu que sinó ús poden treure punts del carnet!!
SALUT
Miquel Aguilar ( BORGONYÀ)

Anònim ha dit...

Marta Coll!!! Nena...Des de Terrassa i des de la feina, mooolts records! Quina enveja, una bona causa i Africa, la combinació perfecte! Disfruteu molt i cuideu-vos!
Tinc ganes de que m'expliquis les aventurilles...Ja tenim plans per quan tornis (je,je..! ).
Petons mil ! Anna

Anònim ha dit...

AAAAAAAAAh,
Esa sister fraguel !!!!
Ya queda poco para que volvais a casa, os esperamos.

Habeis visto sandokanes????

Anònim ha dit...

Hola caravaneros!!! enhorabuena mision cumplida,desde barcelona os deseo que el regreso a casa que es muy largo vaya todo bien y sin problemas,Diegoo cariñooo te quierooo ya queda menos para estar juntos otra vez,besitos para todos

Unknown ha dit...

Hola,

Quina ilu m'ha fet tornar a veure en Baba. Quants records, la veritat tornari a repetir demà mateix. Disfruteu del moment.

Koumera, finalment l'APA ha pujat el seu 0,7 a dos anys, sembla ser que l'any passat no varem fer la donació i per tant podem pagar la llum crec que integre. En total aportarem 500 euros que puc pagar dema mateix a l'Africa. Si costa més intenta regatejar, jo ja no puc pujar mes (com APA, personalment es un altra cosa).

Molts petons, molt sincers, a la gent de Diaka Medina que tan bé ens varen acollir. De veritat que una part de mi s'enyora d'aquest poble.

Salut

Albert Soler

Anònim ha dit...

Quina ilusió fa saber que tot el material ja ha arribat!

Gràcies a tots per la vostra dedicació.