dissabte, 1 de desembre del 2007

Un càmera excepcional!

Des de la Caravana Solidària volem ressaltar el treball que està fent el càmera del grup, Toni Hervàs, que està a tot arreu gravant els moments més rellevants d’aquests dies perquè a la tornada tothom pugui compartir les millors imatges d’aquesta caravana 2007.
Tot i les dificultats i la manca d’un equip tècnic, el Toni fa la feina ell sol i a més compagina el treball de filmació amb les tasques que tots els caravaneros els hi toca fer, com és la intendència i la conducció.
Al final haurem de dir-li “Toni el imparable”! perquè com podeu veure a la foto, on vagi ell, va la seva apreciada càmera. Perquè cada pas que fa està enregistrat en les múltiples cintes que ja deu col·leccionar.

La nostre pregunta és: mentre dormim també ens graves?

Encara que sigui així, gràcies Toni per tota l’excel·lent feina que estàs fent!

6 comentaris:

jaume ha dit...

salutacions des de la ciutat de la boira i fred.esperem que us respectin les averies per portar l¡alegria i material a les persones que els i fa falta.
record al senegal , pais on varem visitar i coneixa algun dels programes que esteu ajudan.
tingeu un acompanyament des de la distancia i seguiment per mitjar de les noves tecnologies,i tambe amb cor.bon exit.
dels vigatans per a tot el grup.

Anònim ha dit...

Tal i com li vaig dir a ma mare...

"Entre el silenci del desert, rumb a la felicitat dels vostres cors, neix en mi l'alegria de poder compartir amb vosaltres, des d'aquí, els nostres somnis que ens dónen més motius per viure"

-> Per Un Món Més Just <-

Petons i força per tots!

Laura.

pepi ha dit...

els de vic que seguiem la caravana us hem perdut el mitg del desert suposem que vosaltres no oi!
i que arriveu als vostres projecte
per repertir el material i alegria.
per un mon millor.
des d'aquí us acompanyem amb ilusio

Anònim ha dit...

Bona nit caravana...
Desde Barcelona os mando mucha fuerza y muchos animos a los que estan y a los que se incorporan a esta labor tan bonita que haceis y un beso muy fuerte para mi conductor favorito el del man nº5 Diegoooo te quierooooo..

Anònim ha dit...

no hi ha dia que no pensi amb tots vosaltres,
me fet un tip de trucar-vos pro no hi ha manera
ahir el pere selleres em va trucar per dirme que l,ambulancia estaba molt cuidada i que podia envia correo,no ho sabia com sempre tan despistada ,sort de la dona del diego i la seva filla que m,han dit com fer-ho ha costat con 4 trucadas de telefon yo no se aqui els hi he enviat espero que aquet us arribi
una abracada i un peto molt fort per tots vosaltres
sou uns "campeons"

Anònim ha dit...

Bona nit des d'Esplugues (Baix LLobregat). Estareu a punt d'aterrar en terres africanas, esperem que hageu tingut un bon viatge.

Us envio les meves salutacions i el desig que us vagi molt bé us ho merexeu...i a tú María, ja saps, que estic amb tú, malgrat ens separin nomes uns quant milers de kilometres...Un petó ben fort :)))