dimarts, 9 de desembre del 2008

7 de desembre. DARRER DIA A LA CASAMANCE


Avui ha estat el darrer dia a la Casamance, ha estat una jornada de feina i de celebracions, de contacte amb la població, que ens ha volgut fer un “homenatge” a la seva manera.

Hem començat amb una reunió de treball en el projecte Kayanior, hem repasat els temes i s’ha programat tota la tasca que queda per fer el primer semestre de l’any. Després han estat uns moments de grans satisfaccions. S’han lliurat els diplomes d’aprofitament a la primera promoció dels cursos d’office. La cara dels alumnes, seriosos i il•lusionats no té preu ¡! Ells són el futur de la Casamance i del Senegal.

També s’ha visitat el projecte “A Naré” i s’ha pogut observar el canvi que ha suposat l’extracció d’aigua a ma o el treure’l amb una bomba funcionat amb energia solar.

Per la tarda, la final del 1er. torneig de futbol “l’Amisté”. L’espectacle no ha estat tant el jugadors com les grades, centenerars de persones ballan, cantant i tocant els tambors ha estat impresionant!! Al final a guanyat l’equip del barri on tenim la “Casa del Governador”, doble satisfacció, doncs!!.

Després sopar oficial a la “Mairie” (al Ajuntament) on ens han convidat ha sopar un pollastre amb una salsa exquisita..… i després a dormir, que demà comencem el viatge de tornada cap a Thies ons ens reunirem amb l’altra columna. Ens haurem d’aixecar a les 5,30h del matí, per tant…..bona nit!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bon dia CARAVANA!!!!
Al final, malgrat els problemes inicials per entrar al Senegal, us emporteu un molt bon record i satisfacció per la feina feta!!! Espero que tingueu un molt bon viatge de tornada!!!!
ENS VEIEM BEN AVIAT, NO??
Amadeu,cuida't molt i fes bondat!!! (I no et deixis enredar per en Toni!!!) 1000 petonassos i una forta abraçada!!! Fins ara guapo!!!

afra ha dit...

PER EN PEP DE GIRONA!!
HOLA PAPI I COMPANYIA AQUÍ AVUI HA PLOGUT FA UNA FRED ELS PIRINEUS JA ESTÀN BEN NEVATS!!!
ESPEREM QUE US VAGI BÉ LA TORNADA MOLTS PETONS DE PART DE TOTS, ESTEM SUPER CONTENTS DE QUE PUGUIS FER TANT FELIÇ A TANTA GENT. PER SER COM ETS ESPECIAL!!!MMMUUUAAAA

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'èxit de la caravana i benvinguts!!!

Anònim ha dit...

HOLA A TODOS.
Roque y Compañía al ver las fotos de Gambia me he emocionado, han venido a mi mente y a mi corazón la experiencia vivida hace ahora dos años.
!!BIEN POR TODOS VOSOTROS!!!, y a los que todavía les quedan un montón de kilometros por recorrer, MUCHOS ANIMOS, la ruta es dura dura y ya son muchas las ganas de llegar a casa, y nosotros de que llegueis.
HABIBI, jo con las lineas!, desde ayer que intento hablar contigo y no hay manera. Pedrito muchos muas, muas, muas.

maría josé ha dit...

Bravo campeones!
Ahora os esperamos de vuelta a casa.
Felicidades por otra misión solidaria cumplida y buen viaje de regreso

Anònim ha dit...

Hola a tots i a totes!!! Enhorabona per la fita aconseguida!!!! ja aneu enfilant cap a casa, gaudiu de TOTS ELS MOMENTS VISCUTS. Que tingueu una bona tornada...!!!

Emma, Josep Lluís, Una abraçada molt forta i molts petons...per aqui tot bé.

Joan Ramon