dissabte, 13 de desembre del 2008

DIES 11 i 12: SEGUIM AVANÇANT!!


Ahir dijous al matí, no havien obert encara la frontera quan la Caravana perfectament ordenada en fila, esperava per entrar en territori del Sàhara, al sud del Marroc. Després de quatre llargues hores de tràmits entre els corresponents a la frontera de sortida de Mauritània i els de l'entrada al Marroc (realment esgotador!), vam iniciar el nostre recorregut que va finalitzar després de 700 Km en la població de Boujdour, on vam acampar en una gasolinera. Ens esperava un sopar molt saborós: tripa amb cigrons!! Malgrat el cansament, els últims riures s'anaven apagant dins les tendes a mesura que ens guanyava la son.


L'etapa d'avui divendres ha transcorregut en la seva pràctica totalitat per l'única carretera que creua el Sàhara seguint la riba de l'Atlàntic fins a Tizniz. Uns altres 740 Km.!! Desert, desert, desert….i a la nostra esquerra l'immens oceà!! I com ha senyalat el nostre entranyable company Leo, també hem vist algun que altre “poble sense estrenar”. Són petits poblats que ha fet el govern per a portar gent del nord però que estan deshabitats donat les dures condicions ambientals d'aquest territori. En la gasolinera de Laayoune l’antic El Aayun (última de la zona del Sàhara) tots els vehicles de la Caravana han omplert els seus dipòsits al límit de la seva capacitat, ja que aquí és molt més barata. El litre de gasoli costa 4,18 "Dirhams" mentre uns quilòmetres més amunt ja costa 7,20.


Volem acabar avui donant les gràcies a la nostra súper-infermera Marta Coll per la seva professionalitat i afecte i per tota la feina que, de manera molt especial , li estem donant aquests darrers dies, per a petites coses, per sort!! A aquestes alçades del viatge no són més que manca de “mimos”!!: que si em poses una cremeta per a les picades de mosquits, que si ara em dones una pastilla pel refredat, que si em prens la tensió, que si em fa una mica de mal el cap, que si..., no us preocupeu, res greu!! Gràcies Martona!

Són les 21h. quan vam parar motors per a acampar a uns 20 Km. deTizniz. Aquí ja fa un fred que pela. Avui per a sopar: macarrons!! i….un altre dia més sense dutxa!! Esperarem a demà.
Bona nit i petonets!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de Ziguinchor, em costa molt llegir els vostres escrits sense estar amb vosaltres, doncs fa sis anys que formo part d'aquesta aventura i s'em fa estrany seguir-vos des de lluny, però us desitjo la millor arribada i us felicito perquè com sempre sou els millors!!!

us estimo molt!!!
montse

Anònim ha dit...

Bona nit CARAVANA!!!mucho frio desde SANTAKO.
Como va todo leonardo,se te ve muy bien en las fotos,"me has comido bien"ya se te nota.Ayer estuvimos en la fiesta del 4o aniversario del PUIG se os hecho en falta ,hubo muchisima gente de todas las promociones incluidos profes.Estaba la Perales que se acordo de ti el rubito le comento el lechu(no pasaste desapercibido por el insti)Que recuerdos.
Bueno no se que deciros mas, estamos calentando motores para ir al IO BAR hay concentracion BARCA-R.MADRID.
QUE TENGAIS UN BUEN RETORNO YA QUEDA POCO. UN BESO PARA TODOS
NURIA I PERE

Anònim ha dit...

Ai aquesta Martona, q faria qualsevol q té el gust i plaer de coneixla sense ella....disfruteu-la aquest 4 dies q la family coll la trobem molt a faltar!!!
Vinga nois, q ja no us queda res x tornar a ser a casa!!!
Fins ben aviat, petons i més grossos x la Marta!!!

Anònim ha dit...

Hola marta, ets unica, t'estimo molt....aqui a calonge tens una amiga per sempre.

Ade.(Projecte Xevi)