dilluns, 8 de desembre del 2008

Dia 6. Diaka Madina


El grup de Gàmbia arriba a uns dels darrera pobles que hi ha al Senegal, Diaka Madina, justa a 40 Km de la frontera.
"El camí fins a Kedougou es llarg i feixuc la son s’ens menja però gracies a la conversa a través de l’emissora i gràcies al canvi de conductors arribem sans i estalvis a les 3 de la matinada.
Sopem i dormim al campament del Koumera a on coneixem a tres altres cooperants catalans que estan muntant un projecte de formació de mestres per la zona.
El dissabte 6 entreguem medecines de Novartis i material sanitari recollit per nens i nenes de diferents escoles de Barcelona i l’Hospitalet a l’hospital de Kedougou i mes tard fem entrega de 15 caixes de llibres a la biblioteca del poble.
Finalment enfilem a Diakha Madina a traves d’una pista de sorra de dues hores a on entreguem 90 caixes tant per l’escola com pel centre mèdic.
Sorprèn la professionalitat i bons resultats de material entregat any rere any.
El poble ens acull amb molta alegria i fem nit desprès de menjar una cabra que ens han regalat cuinada per dones del poble amb ceba i arròs.
Balls i tambors ens acompanyen fins que decidim descansar per tornat a tenir forces pel proper dia, dia que ja comença el compte enrere camí cap a casa".

"